Volvo FMX

Volvo FMX, sodoben tovornjak za gradbeništvo, poln inovativnih rešitev in revolucionarnih novosti.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 ali 10×6

D11 ali D13 (od 330 do 540 KM)

Najboljša aplikacija za voznika.

Imejte svoj Volvo FMX ves čas pri roki. Upravljajte klimo v njem in poskrbite, da bo ob vašem prihodu pripravljen na vožnjo. Vse, kar potrebujete, je nova aplikacija My Truck.Zaslonska slika My Truck na iPhonu: Parking climate (Klima na parkirišču) Zaslonska slika My Truck na iPhonu: Alarm and lock (Alarm in ključavnice)

Vedno vstopite v udobno ogreto oziroma ohlajeno kabino.

Aplikacija My Truck vam omogoča vključiti klimatsko napravo v trenutku, od koderkoli. Nastavite pa lahko tudi delovanje po uri ali po tedenskem urniku.


Naj bo vaš tovornjak varen.

Preverite, ali ste zaklenili vsa vrata in pravilno vključili alarmni sistem. Če se alarm sproži, takoj prejmete opozorilo.

Zaslonska slika My Truck na iPhonu: Dashboard (Armaturna plošča) Zaslonska slika My Truck na iPhonu: Trucks (Tovornjaki)

Preverite instrumente še pred vstopom.

Aplikacija My Truck vam omogoča preverjanje količin goriva, sredstva AdBlue, motornega olja, tekočine za pranje stekla in hladilne tekočine, pa tudi stanja akumulatorjev in luči.

Ena aplikacija upravlja vse tovornjake ...

Priključite svoj celotni vozni park na eno aplikacijo. To dosežete s pritiskom na tipko, nato pa samo sledite navodilom. Dodelite vsakemu tovornjaku ime in sliko, nato ga lahko kadarkoli brez težav najdete na seznamu.

Zaslonska slika My Truck na iPhonu: Zaženi

... ali pa več aplikacij upravlja enega.

Aplikacijo lahko brezplačno prenesete s spleta in na en tovornjak priključite neomejeno število naprav.  

 
Kako začnete.  

Zaslonska slika My Truck na iPadu. Poveži nov tovornjak

Najprej potrebujete nov Volvo FMX z omogočeno programsko opremo za aplikacijo My Truck. Nato preprosto obiščete spletno mesto App Store in prenesete aplikacijo v svojo napravo.
Nato morate samo še iz aplikacije vzpostaviti povezavo s svojim tovornjakom. Stvar ne bi mogla biti preprostejša!