Rekruttering - Rekruttering : Autohuset Vestergaard A/S

Rekruttering/Test

I Autohuset Vestergaard A/S lægger vi vægt på, at rekrutteringsprocessen er professionel og afstemt i forhold til den konkrete ledige stilling. Målet er, at vi kommer så tæt på det perfekte match mellem ansøger og job som overhovedet muligt.

Alle ledige stillinger i Autohuset Vestergaard A/S koncernen kan ses på hjemmesiderne for hhv. Lastvogne, Personvogne og Bus Center Vest. Samme sted er anført, hvortil ansøgning og CV skal sendes.

Du er selvfølgelig også velkommen til at aflevere din ansøgning personligt og evt. komme og se, hvordan f.eks. et værksted ser ud indefra. I det tilfælde skal du blot rette henvendelse til værkføreren i en af vore afdelinger.

I Autohuset Vestergaard A/S benytter vi personprofiler som et bidrag til den samlede bedømmelse af en ansøger til en ledende stilling. Personprofilen giver et billede af dine personlige kompetencer og den måde vi typisk vil opfatte dig som medarbejder. Vi benytter kun leverandører som har en høj etisk standard inden for området og som kan levere højvalide værktøjer. Alle tilbydes efterfølgende en personlig tilbagemelding på personprofilen. Autohuset Vestergaard A/S har egen testpolitik som naturligvis kan fremvises på anfordring.