Værkfører til lastvogne i Kolding - Lokale nyheder : Autohuset Vestergaard A/S
FH og FH16
8/26/2013 

Værkfører til Volvo lastvogne i KoldingAutohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger lige nu en værkfører til vores afdeling i Kolding.

Jobbet i hovedtræk:

·         Modtagelse og rådgivning af kunder.

·         Daglig drift af værkstedet i samarbejde med værkstedschefen.

·         Udarbejdelse og færdiggørelse af arbejdskort til fakturering.

 Personen:

Du har erfaring med ledelse og kundebetjening i lastvognsbranchen. Du prioriterer service og kundetilfredshed meget højt, og har samtidig god teknisk forståelse. Du har et højt energiniveau, og du arbejder disciplineret og struktureret, og synes at det administrative arbejde er ligeså spændende som kundekontakten.

 

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i et moderne bilhus, i toppen af branchen, med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Send ansøgning og CV til:

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Kokmose 7, 6000 Kolding,

Att.: Eftermarkedschef Niels Tange Kristensen, eller på niels.tange@autohuset-vestergaard.dk senest den 20. september 2013. Har du spørgsmål kan værkstedschef Kim Overby kontaktes på

tlf. nr. 75 51 72 00
________________________________________________________________________________

Autohuset Vestergaard koncernen beskæftiger omkring 500 medarbejdere i 7 personvognsfilialer, 5 lastvognsfilialer og 1 bus filial, fordelt primært på Fyn og i Trekantsområdet. Vi sælger ca. 10.000 nye og brugte personbiler, lastbiler og busser årligt. Se mere på  www.av-lastvogne.dk,  www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk