Apps fra Volvo Lastvogne - Nyheder : Autohuset Vestergaard A/S
Volvo Trucks apps

Volvo Trucks Apps

Hvad enten du sidder i din lastvogn eller laver noget andet. Volvo lastvogne tilbyder en lang række brugbare og underholdende apps til din iPhone, iPad, SmartPhone eller tablet pc. De kan alle hentes gratis via iTunes App Store og Google Play.

Volvo FH

Den nye Volvo FH-serie – produktguide

Udforsk den nye Volvo FH-serie på din iPad! Her kan du bladre gennem beskrivelserne af de vigtigeste funktioner. Her findes også flotte billeder og videoer. Applikationen indeholder også tekniske specifikationer samt informationer om tilvalg.

Den nye Volvo FH-serie i iTunes (kun til iPad)

Truck Finder

Truck Finder – Find brugte lastvogne

Leder du efter en brugt lastvogn, en trailer eller andet? Truck Finder er en handy app der tilbyder dig en nem og enkel måde at søge efter din næste lastvogn. Appen viser specifikationer, billeder samt kontaktinformationer til forhandleren. Den indeholder desuden en kortfunktion, der vil føre dig direkte til forhandleren af din næste lastbil.

Truck Finder i iTunes
Truck Finder i Google play

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Lastvognes Dealer Locator app viser information om nærmeste forhandler eller serviceværksted baseret på din position. I appen findes mere end 1200 registrerede forhandlere/værksteder. Det er også muligt at filtrere på specifikke tjenester, således at man kan finde den nærmeste forhandler/værksted der tilbyder den tjeneste du leder efter.

Volvo Trucks Dealer Locator i iTunes
Volvo Trucks Dealer Locator i Google play


Dynafleet

Dynafleet

Bliv opdateret om dine Lastvogne og chauffører uanset hvor du befinder dig.
Du kan straks reducere omkostningerne og bruge vognene mere effektivt.

Det hurtige overblik såvel som den detaljerede information i App'en hjælper med at forbedre:
  • Brændstofudnyttelse 
  • Køretøjsudnyttelse
  • Chauffør produktivitet

For at kunne bruge denne app, kræver det at du har et Dynafleet abonnement. Hvis du har det, kan du hente app'en og logge ind med dit Dynafleet-login.

Dynafleet i iTunes

Volvo Trucks Magazine

Volvo Trucks Magazine

Volvo er en af ​​verdens største lastbil mærker med salg og service i mere end 140 lande. At skrive om alle de interessante jobs og eksotiske steder, hvor vores lastbiler findes, har altid været sjovt. Nu er vores nyhedsformidling moderniseret yderligere, når vi præsenterer vores magasin direkte på din tablet pc.

Volvo Trucks Magazine i iTunes (kun til iPad)
Volvo Trucks Magazine i Google play (kun til tablet pc)


Volvo FH16

FH16

VI fejrer 25 ÅR MED D16!
1987 var ett specielt år for Volvo Lastvogne. Det år præsenterede vi for første gang den avancerede og kraftfulde 6-cylindrede 16-liters motor. Siden da har D16 motoren været kernen og stoltheden i vores produkter - fra Volvo F16 til dagens Volvo FH16. I 2012 fejrer vi 25 år med denne motorydelse, Dette fejres med den nye Volvo FH16 750. Som en del af fejringen, har vi lanceret et spil. Her kan du udfordre dig selv og dine venner!

FH16 game i iTunes
FH16 game i Google play


Volvo Trucks Owners' Gallery

Volvo Trucks Owners' Gallery

Appen Volvo Trucks Owners’ Gallery er et uddrag af Ejers galleri på Loading Ramp: http://loadingramp.volvotrucks.com/da   Ved hjælp af denne app kan du finde billeder fra lastbil entusiaster over hele verden. Læs om de enkelte lastbil, og stem på din favorit.

Volvo Trucks Owners' Gallery i iTunes
Volvo Trucks Owners' Gallery i Google play

Worldtrucker

Worldtrucker

Meld dig ind i Worldtrucker familien, og kom i kontakt med lastvognschauffører fra hele verden. Du kan dele dine erfaringer ude fra vejene, lige fra billeder og tips om gode rastepladser langs vejen til hvor de sikre parkeringspladser er. App’en indeholder en GPS-baseret funktion, som gør det muligt for lastvognschaufførerne at registrere deres ruter og vise dem til andre på et kort. Der findes også en chatfunktion, som hjælper chaufførerne til at finde og kontakte andre chauffører i nærheden. Worldtrucker App’en er gratis.

Link iTunes
Link Google play