kort fortalt - Volvo Action Service : Autohuset Vestergaard A/S
Volvo Action Service

Action Service på Volvos facon

Alle køretøjer kan på et eller andet tidspunkt komme ud for en punktering eller en knust forrude. Men skulle det ske for din Volvo-lastvogn, er du ikke alene. Hvis noget afbryder din transport, er Volvo Action Service altid klar til at modtage din henvendelse.

Vi er lige i nærheden, hvad der end sker
Volvo Action Service er Volvo Trucks' vejhjælpstjeneste, og den er parat til at hjælpe dig alle ugens dage, døgnet rundt. Ved at trække på vores omfattende netværk i hele Europa kan vi hjælpe dig med at reparere din lastvogn, og vi kan også tilbyde hjælp, hvis du har problemer med anhængeren, chassiset, kølesystemet, fryseenhederne eller dækkene.

Hvis du har brug for assistance, skal du bare ringe til Volvo Action Service. Du vil få forbindelse til en medarbejder, der taler dit sprog, og som vil assistere dig gennem hele forløbet. Der er også mulighed for at få en kvalificeret og engageret tekniker fra Volvo Action Service ud til nedbrudsstedet, hvis der skulle være behov for det.

Følgende omfattes af Volvo Action Service:

Vejhjælp hele året rundt, døgnet rundt
Volvo Action Service tilbyder i samarbejde med vores omfattende forhandler- og værkstedsnetværk i Europa vejhjælp 24 timer i døgnet.

Kvalificerede Volvo-teknikere
Alle teknikere uddannes løbende, så de kender alt til nye produkter, servicemetoder og udstyr.

Prisparitet
Service og reservedele tilbydes til den samme pris som i din virksomheds hjemland, ligegyldigt hvor i Europa reparationen er foretaget.

Økonomisk assistance
Hvis chaufføren løber tør for penge eller opdager, at han har pådraget sig uventede omkostninger, kan Volvo Action Service yde økonomisk nødhjælp eller endda betale chaufførens bøder.

Tolkeservice
Når chaufføren kontakter Volvo Action Service, har han/hun mulighed for at tale med en medarbejder på sit eget sprog. Hvis chaufføren ikke kan gøre sig forståelig, kan koordinatoren fungere som tolk mellem chaufføren, politiet eller den lokale tekniker.

Reparation af lastvogn og anhænger
Service og reparation af lastvognen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med din anhænger, dit chassis eller med ekstraudstyr som f.eks. lifte, fryseenheder, kølesystem eller dæk.

Leje af lastvogn og anhænger
I tilfælde af at din lastvogn eller anhænger ikke kan nå at blive repareret i tide til, at du kan opfylde dine forretningsmæssige forpligtelser, kan Volvo Action Service arrangere leje af lastvogn og/eller anhænger.

Hjemtransport af chauffør
Volvo Action Service kan arrangere hjemtransport for chaufføren, hvis han/hun tvinges til at forlade lastvognen som følge af nedbrud, sygdom, familierelaterede problemer el.lign.

Juridisk bistand
Volvo Action Service kan sørge for juridisk bistand, hvis chaufføren får problemer med myndighederne.

VAS On Call - Ny Volvo FH funktion
Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Volvo Action Service er kun et enkelt tryk væk. VAS On Call sætter dig automatisk i forbindelse med en medarbejder, som taler dit sprog (nationaliteten på kortet i den digitale fartskriver registreres). Når du har fået forbindelse, er servicen hurtig og præcis, eftersom de allerede kender dit chassis-id, din position og eventuelle fejlkoder.