service-contracts - Volvo Servicekontrakter : Autohuset Vestergaard A/S
Volvo Service Contracts

Gør din hverdag bedre

Der er en let vej til at opnå bedre driftstid for dine lastvogne. Og samtidig får du lavere ejeromkostninger, større kontrol over driften og mere tid til at fokusere på din kernevirksomhed. Det kaldes Volvo servicekontrakter – og de forbedrer en allerede fantastisk lastvogn, så din virksomhed tilføres merværdi.

Din lastvogn er altid i topform

Din lastvogn er altid i topform

Med en servicekontrakt kan vi tage os bedst muligt af din lastvogn og holde den i topform. Den serviceres af certificerede mekanikere, som sikrer, at den altid kan præstere maksimalt – og alt arbejde udføres, når det passer dig, så dine forretninger forstyrres mindst muligt.

Din forretning kører problemfrit

Din forretning kører problemfrit

Når du lader os sørge for service på din lastvogn, sikres du den optimale driftstid og forretningsgang. Dine leveringer bliver mere pålidelige, effektive og rentable. Det vil forbedre forholdet til dine nuværende kunder.

Fuld omkostningsstyring

Fuld omkostningsstyring – mindre papirarbejde

Ud over at tilføre din virksomhed merværdi har servicekontrakterne en positiv effekt på omkostningerne. Du får større kontrol og sparer tid og penge på administration, og en korrekt serviceret lastvogn kører mere brændstofeffektivt. Alt dette er med til at reducere ejeromkostningerne og give dig færre ting at bekymre dig om – så du kan fokusere på at få virksomheden til at vokse.

100 % driftstid

Hvor meget ønsker du at forbedre din hverdag?

Svaret på dette afgør i virkeligheden, hvilken kontrakt du vælger. De giver dig alle en lastvogn, der kører bedre, men med Volvo Guld- Kontrakt får du også et bekymringsfrit ejerskab og 100 % driftstid.