Volvo Guld Kontrakt - Volvo Guld Kontrakt : Autohuset Vestergaard A/S
Volvo Guld Kontrakt

Guld giver din virksomhed et ekstra forspring.

Med en Volvo Guld Kontrakt er du garanteret den bedst mulige driftstid, og eftersom forebyggende vedligeholdelse og lastvognsreparationer er inkluderet, har du fuld kontrol med omkostningerne. Resultatet er et bekymringsfrit ejerskab og al den tid, du har brug for til at fokusere fuldt ud på din virksomheds potentiale.

Garanti for 100 % driftstid

FH og FM – garanti for 100 % driftstid

Volvo FH og Volvo FM leveres med et løfte om 100 % driftstid, hvilket er et resultat af kombinationen af avanceret lastvognsteknologi, dygtige Volvo-mekanikere og vores omfattende forhandlernetværk. Det giver dig maksimal tid til at fokusere på at forbedre din virksomheds lønsomhed.
Læs mere

Maksimal tilgængelighed

FE og FL – maksimal tilgængelighed

Volvo Guld Kontrakt til Volvo FE og Volvo FL sikrer dit køretøj maksimal tilgængelighed. Det giver dig maksimal tid til at fokusere på at forbedre din virksomheds lønsomhed.
Læs mere

Kun de bedste mekanikere er gode nok

Kun de bedste mekanikere er gode nok

Alle vores mekanikere er certificerede og ved alt, hvad der er at vide om den sidste nye teknologi, blandt andet den avancerede elektronik. De bruger udelukkende originale Volvo-reservedele, de kender din lastvogns nøjagtige specifikationer, og de har fuld adgang til alle specialværktøjer og reservedele, der er nødvendige for at udføre et grundigt og hurtigt arbejde.

Service på det rigtige tidspunkt

Vi udfører altid service på det rigtige tidspunkt

Din lastvogn følger en individuel plan for service og forebyggende vedligeholdelse med på forhånd aftalte datoer. Vi indkalder dig til service og udfører alle nødvendige opgaver for at sikre lastvognens driftstid og funktionalitet. Vi arbejder naturligvis, når du holder fri, så du ikke bliver forstyrret i dine opgaver – og vi står til rådighed døgnet rundt, hvis der opstår et uventet problem.

Alt er inkluderet

Tag det helt roligt – alt er inkluderet

Med en Volvo Guld Kontrakt er al vedligeholdelse og alle reparationer af lastvognen inkluderet i hele kontraktens løbetid. Der er ingen uventede omkostninger, og du er fri for at bekymre dig om belastende driftsafbrydelser eller dyre nedbrud.

En bedre hverdag

En bedre hverdag – og virksomhed

Det er let at eje en lastvogn med en Volvo Guld Kontrakt. Du behøver ikke at bruge tid på servicesager, og du kender den månedlige omkostning helt nøjagtigt. Det giver dig en bedre hverdag og samlet set lavere ejeromkostninger. Som en bonus bliver restværdien af din lastvogn også meget højere.

Ønsker du rådgivning til, hvilken servicekontrakt der passer bedst til dig? Kontakt din lokale Volvo-forhandler.