Fuel Advice - Serviceydelser : Autohuset Vestergaard A/S
Spar op til 5 procent brændstof. Og hold det.

Spar op til 5 procent brændstof. Og hold det.

Det er nemt at reducere dit brændstofforbrug. Det er straks sværere at holde det nede over tid. Med Brændstofrådgivning hjælper en personlig rådgiver dig med at sænke forbruget med op til 5 procent. Regelmæssige opfølgninger og professionel rådgivning sørger for, at det forbliver lavt.

Slut med at analysere rapporter

Slut med at analysere rapporter

Din egen, personlige brændstofrådgiver hjælper dig med at nå bæredygtige besparelser. Din rådgiver sørger også for, at du sparer tid ved at analysere dine chaufførers kørestil og giver praktiske tips til fokusområder, så kørselsadfærden forbedres, og der genereres bæredygtige besparelser. Rådgivningen foregår regelmæssigt via e-mail, hvilket hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i realtid.

Understøtter dine brændstofbesparelser

Understøtter dine brændstofbesparelser

Du modtager flåde- og gruppeoversigter samt detaljer om den enkelte chaufførs præstation. Ud over at komme med forslag til forbedringer svarer din rådgiver altid meget gerne på spørgsmål om brændstofbesparelse.

Rådgivning på mange måder

Rådgivning på mange måder

Ud over at du har din egen brændstofrådgiver, hjælper Værktøjskassen dig med at oprette enkle arbejdsgange og følge op på forbedringerne. Den giver også adgang til den nyeste forskning i brændstofbesparelse, ændring af administration og motivation. Har du spørgsmål? Med Brændstofrådgivning er svarene aldrig langt væk.

Hvor meget kan jeg spare?

Hvor meget kan jeg spare?

En lastvogn, der kører 140.000 km pr. år, kan spare 18.750 kr. på brændstoffet med Brændstofrådgivning. Med en serviceydelsesafgift på 200 kr. pr. måned er det tydeligt, at pengene er godt givet ud.

Det er nemt at komme i gang

Det er nemt at komme i gang

Hvis du har Dynafleet, Volvos flådestyringssystem, installeret og aktiveret, er du klar til at gå i gang. Hvis ikke, kan vi hjælpe dig med at få systemet installeret i en hvilken som helst lastvognsmodel.

Se hvor meget du kan spare i brændstofomkostninger!

Hent excel fil her, for at prøve at beregne din brændstofbesparelse

Klik her for at kontakte din lokale Fuel Advisor