Sikre førerhuse - Forebyggelse af ulykker : Autohuset Vestergaard A/S
Sikre førerhuse

Sikre førerhuse

Værelse med udsigt
Førerhusene i Volvos lastvogne er designet, så der er maksimalt udsyn. De er forsynet med store glaspartier, kraftige forrudeviskere og store spejle, så du har fuld kontrol i alle situationer.

Ydermere opnår vi ved brug af effektive forlygter med pærer af typen High Intensity Discharge (Xenon) en belysning, der minder om dagslys, og som er mere behagelig for øjnene. Xenon-pærer holder også længere en almindelige forlygtepærer.

Vi tilbyder også et bakkamera med integreret display, så du kan se, hvad der foregår bag lastvognen.


Det automatiske klimasystem
Tests har vist, at når temperaturerne er for høje, har chauffører tendens til at lave fejl og bedømme situationer forkert. Derfor har vi udviklet det unikke Volvo Electronic Climate Control (ECC) til vores lastvogne.

ECC-systemet er et meget avanceret system, der overvåger temperaturen i førerhuset og udenfor, fordampertemperaturen, lastvognens hastighed, motoromdrejningstallet pr. minut og en række andre parametre.

Nyd stilheden
For mange samtidige lydindtryk kan forårsage stress. Og stress er en medvirkende faktor til en lang række trafikulykker. Det er derfor, at Volvo har udviklet en række støjreducerende funktioner, blandt andet:

  • Tyk isolering mod motorstøj monteret under førerhuset
  • Aerodynamisk udformning af førerhuset og sidespejlene reducerer vindstøjen
  • På den nye Volvo FH/FM reducerer en ny lyddæmper de lavfrekvente lyde, der giver trættende støj
  • Tyk gennemgående isolering af førerhuset reducerer støjgener fra den omgivende trafik

 

Ingen uønskede gæster, tak
Chaufføren er ethvert transportvirksomheds vigtigste aktiv. Med Volvos tyverisikring kan du let låse lastvognen af og slå alarmen til. Du kan roligt stole på, at du er sikret, da sirenen på 105 dB (A) er mere end tilstrækkeligt til at sende selv den mest beslutsomme potentielle tyv på flugt.