Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
28-05-2013

Volvo Trucks præsenterer sit Euro 6-tilbudVolvo Trucks har lanceret nye lastvogne med Euro 6-motorer – fra den mindste 5-liters motor til 13-liters motoren til tunge opgaver. I begyndelsen af foråret 2014 vil Volvo-lastvogne også kunne fås med en 16-liters motor og med I-Torque-drivlinen til 13-liters motoren.

 

"Den samlede brændstoføkonomi er meget vigtig for vores kunder, og vi har en kombination af teknologi- og servicetilbud, som vores konkurrenter vil få svært ved at slå," siger Astrid Drewsen, produktchef for drivliner hos Volvo Trucks.

Forbedret efterbehandling af emissioner

I udvalget af motorer til tunge opgaver, D11, D13 og den kommende D16 har Volvo Trucks bevaret den fremragende og gennemprøvede katalysator, SCR (Selective Catalytic Reduction). SCR har bevist sit værd og er ekstremt effektiv til efterbehandling af emissioner, og den er også ideel i forhold til at opfylde Euro 6-kravene. Derudover har Volvo Trucks forbedret katalysatorbelægningen på SCR-enheden og AdBlue-indsprøjtningssystemet. 

Omkostningseffektiv teknologi

For at opfylde Euro 6-kravene skal varmen i udstødningssystemet holdes på et mere eller mindre konstant højt niveau. Volvos Trucks kombinerer derfor SCR-løsningen med ikke-kølet EGR (Exhaust Gas Recirculation) og et dieselpartikelfilter (DPF) i D11 og D13 Euro 6-motorerne. Den teknologiske løsning for D5- og D8-motorerne er en kombination af det kølede EGR-system, partikelfilteret og SCR.

"Vores erfaring fra emissionslovgivning rundt om i verdenen har inspireret os til vores valg af en brændstofeffektiv, omkostningseffektiv og mindre kompleks motorteknologi. Vi er meget tilfredse med vores Euro 6-motor, især eftersom miljøhensyn er en af vores kerneværdier," fortæller Astrid Drewsen.

Euro 6-motor fra Volvo Trucks

  • I september 2012 begyndte Volvo Trucks salget af sin første Euro 6-motor, en D13-enhed med 460 hestekræfter
  • I juni 2013 vil salget af de nye D5-, D8-, D11- og D13-motorer gå i gang.
  • I begyndelsen af foråret 2014 vil Volvo-lastvogne også kunne fås med en 16-liters motor og I-Torque-drivlinen til 13-liters motoren

28. maj 2013

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Euro emissionsstandarder image/pjpeg 443,2 KB
Illustration Volvo Trucks' Euro 6 motorprogram image/pjpeg 983,5 KB
Volvo Trucks har lanceret nye lastvogne med Euro 6-motorer image/pjpeg 88,6 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.