Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
04-06-2013

Legatfest: Yderligere fire Volvo-mekanikere placeret i Danmarks-elitenHele fire nye svende udlært fra Volvo Trucks var blandt de 100 prismodtagende håndværkere til Medalje- og Legatfest 31. maj på Odense Rådhus.

 

Deltagerne var 100 nye svende fra 19 forskellige håndværksfag uddannet i Region Syddanmark. Fælles for alle var, at de inden for det seneste år har afsluttet deres uddannelse med resultater helt i top.

Jane Jegind, Rådmand i Odense, udtaler: "Volvo Trucks Danmark er en af de virksomheder, som år efter år har vist vejen og sat sig høje mål for sine lærlinge - mål, der forpligter. Og målene indfries: Volvo Trucks har ikke alene sikret, at alle lærlinge kommer igennem med resultater over landsgennemsnittet, de har også igen i år lærlinge, der udmærker sig helt i toppen og dermed deltager i årets Legat- og Medaljefest. Der skal lyde et stort tillykke til lærlingene og en tak til Volvo Trucks for at have sikret, at endnu et hold dygtige svende kan bidrage til arbejdsmarkedet."

"Ja, det er en stor dag for de nye svende, og jeg er stolt på deres vegne, de har gjort det fantastisk godt. Jeg er også stolt af, at Volvo fortsætter med at uddanne lærlinge med topkarakterer" siger Torben Pihler, kompetenceudviklingschef hos Volvo Trucks. "Vi uddanner lige så mange medaljetagere som resten af lastvognsbranchen tilsammen."

Adm. direktør Søren Wettergreen, Volvo Group Trucks Denmark A/S udtaler: "Disse resultater er væsentlige i vores Employer Branding indsats, og kan blive en væsentlig faktor i kommende rekrutteringer. Vi gør vores bedste for at uddanne lærlinge og elever af høj kvalitet for at fremtidssikre vores servicenet, og derfor glæder vi os meget over deres succes i dag."

"Målrettet uddannelse er et element i Volvos strategi for at fastholde og udvikle vores position. Vi vil ganske enkelt være de bedste på markedet, og det arbejder vi stenhårdt på.

Det er det, vi forstår ved Volvos "Driving Progress" - vi driver udviklingen", slutter Søren Wettergreen.

4. juni 2013

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Rådmand Jane Jegind flankeret af Volvo-elever til Medaljefesten image/pjpeg 391,2 KB
Volvos nyligt lancerede flagskib FH 16 foran et festklædt Odense Rådhus. Foran står Rådmand Jane Jegind, med to af Volvo-eleverne til Medaljefesten (Søren Gammelmark Bergmann, Autohuset Vestergaard, Grindsted og Søren Rasmussen, Skifter Lastbil, Herning) image/pjpeg 612,1 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.