Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
27-06-2013

Den nye Volvo FH er på ”toppen” hos Volvo Truck Center i TaastrupDen gamle blå FH lastvogn er blevet erstattet af en spritny FH540 på taget ud mod Roskildevej.

 

Volvo i Taastrup har netop løftet en ny Volvo FH lastvogn op på taget af lastvognsværkstedet. Lastvognen skal løfte en lang tradition med både personbiler og lastvogn på taget af bygningen, en tradition som blev indført i tidligere ejer af værkstedet Ole Sommers tid og som efterfølgende er blevet et vigtigt kendetegn for Volvos aktiviteter i Taastrup. Kører du forbi på Roskildevej bliver du således nu mødt af et særdeles flot syn i form af Volvo Trucks nye topmodel stående midt på taget.  

Bygningerne i Taastrup kombinerer i dag Volvo Truck Center, der er forhandler og serviceværksted og hovedkontoret for en række af Volvos aktiviteter i Danmark, herunder både Volvo Busser Danmark A/S, VFS Danmark A/S og Volvo Group Trucks Danmark, der nu omfatter både Volvo Trucks og Renault Trucks Danmark.

Man skal dog ikke forvente at kunne tage en lille prøvetur i den nye Volvo FH på taget, der stammer fra tests og forproduktion i Göteborg. "Den skal aldrig ud at køre, og vi har da også afmonteret det meste af drivlinen, inden vi satte den på taget", udtaler Servicechef Marcel Wolff-Matern.

21. juni 2013

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Det krævede sin kran at løfte den nye FH op på toppen af Volvo Truck Centers tag – men nu står den der til skue for forbipasserende bilister. image/pjpeg 62,7 KB
Det krævede sin kran at løfte den nye FH op på toppen af Volvo Truck Centers tag – men nu står den der til skue for forbipasserende bilister. image/pjpeg 73,1 KB
Ny Volvo FH på taget af Volvo Truck Center i Tåstrup image/pjpeg 38,1 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.