Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
27-06-2013

Vinderen af verdens største konkurrence for værkstedspersonale er kåret26. juni blev Team Harju fra Finland kåret som vinderne af VISTA 2012-2013 – Volvo Lastvogne og Volvo Bussers globale konkurrence for eftermarkedspersonale. Det danske hold OneOneTwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa fik en flot sjetteplads.

 

"Vi er utrolig glade og stolte af at være blevet verdensmestre", udtalte en overrasket Immo Harju, holdleder for det finske hold, kort efter at resultaterne blev offentliggjort. "Konkurrencen har været meget udfordrende og det var en rigtig hård dag. Nogle af opgaverne var ekstremt stressende, men vi kender alle sammen hinanden godt og arbejder godt sammen på holdet."

 Volvo Lastvogne og Bussers konkurrence VISTA - den største konkurrence af sin slags i verden - gik i gang i september sidste år med over 17.000 deltagere fra 93 lande. Igennem en række teorirunder og regionale semifinaler blev konkurrencen gradvist indsnævret til kun 32 hold fra hele kloden, som alle rejste til Gøteborg i sidste uge for at deltage i VISTA 2012-2013 verdensfinalen. Holdene blev testet i samarbejde, problemløsning og evnen til at følge instruktioner i henhold til Volvos retningslinjer. Med andre ord evner, der er essentielle i forhold til at sikre kundeservice af høj kvalitet.

"Vi er utrolig stolte af, at OneOneTwo kunne opnå en sjetteplads ud af 17.000 af verdens bedste Volvo eftermarkedspersonale," udtaler Torben Pihler, kompetenceudviklingschef og lokal VISTA-ansvarlig i Danmark. "Det er et bevis på den høje standard, vi holder på Volvo-værkstederne i Danmark."

De stolte vindere blev annonceret ved en gallamiddag 26. juni. Man har estimeret, at VISTA ved afholdelsen af finalerne havde genereret omkring 475.690 timers ekstra træning for Volvo Lastvogne og Volvo Bussers eftermarkedspersonale - alt sammen træning, der er med til at optimere kompetenceudviklingen og den samlede kvalitet af Volvos eftermarkedskundeservice.


27. juni 2013

Endelige resultater af VISTA finale 2012-2013

Førsteplads: Team Harju, Finland
Andenplads: NTC 1, Schweiz
Tredjeplads: MC Hammers, UK

Bedste holdånd: Benecia, Korea
Bedste holdleder: Matheus Henrique de Avila, Brasilien
Bedste nye ansigt: Wetteri Power Oy, Finland

Fakta om VISTA
VISTA er verdens største konkurrence for eftermarkedspersonale.  Det startede i 1957 som en konkurrence for Volvo-teknikere i Sverige men er siden vokset hurtigt til en international begivenhed og den største konkurrence for eftermarkedspersonale i verden. VISTA er åben for næsten alle eftermarkedsmedarbejdere i Volvo Trucks' og Volvo Buses' globale servicenetværk. Målet med konkurrencen er at udvikle og forbedre medarbejdernes kundskaber og færdigheder og at forbedre Volvo Trucks' kundeservice på eftermarkedssiden. VISTA 2012-2013 har været den største hidtil med mere end 17.000 deltagere.

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Det danske hold Team OneOneTwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa i aktion image/pjpeg 780,9 KB
Det danske hold Team OneOneTwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa i aktion image/pjpeg 630 KB
Det vindende finske hold Team Harju image/pjpeg 162,5 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.