Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
23-07-2013

Paparazzi-vinder fik prøvekørt den nye Volvo FM”Paparazzi-fotografer” fra 18 europæiske lande var sidste weekend samlet i Gøteborg for at prøvekøre den nye Volvo FM som præmie for at have uploadet de bedste billeder af de to umaskerede lastvogne, der kørte igennem Europa i marts. Den danske vinder var Brian Rasmussen fra vognmandsfirmaet M. Larsen.

 

Den 4. marts, et par uger inden den officielle lancering, rullede to umaskerede Volvo FM ud på en omfattende tur gennem 18 europæiske lande. Volvo Trucks opfordrede alle, som langs ruten fik øje på den nye Volvo FM, til at lægge deres billeder op på hjemmesiden.

Det allerførste billede samt det bedste billede fra hvert af de 18 lande blev belønnet med en rejse til Göteborg, hvor vinderne blandt andet fik mulighed for at prøvekøre den nye Volvo FM.

Den danske vinder blev chauffør Brian Rasmussen, der arbejder ved vognmandsfirmaet M. Larsen i Brøndby. Han var sidste weekend tre dage i Gøteborg sammen med de øvrige vindere, hvor programmet bød på galamiddag, rundtur hos Volvo i Tuve, STCC racerløb og ikke mindst prøvekørsel af den nye Volvo FM.

"Det kunne ikke passe bedre med turen og prøvekørslen," udtaler Brian Rasmussen, "Min gamle lastbil har nu rundet 800.000 km efter 10 år, så der skal snart indhentes tilbud på en ny, og jeg håber virkelig, at det igen bliver en Volvo."

9. juli 2013

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Alle de europæiske vindere havde en spændende tur til Gøteborg med fabriksrundvisning, testkørsel og STCC race image/pjpeg 125,2 KB
Brian Rasmussen koncentrerer sig fuldt ud om prøvekørslen af den nye Volvo FM image/pjpeg 77,2 KB
Den heldige vinder Brian Rasmussen fra M. Larsen foran den nye Volvo FM image/pjpeg 91,1 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.