Pressemeddelelser fra Volvo Trucks - Pressemeddelelser Volvo : Titan Lastvogne A/S
06-08-2013

Nu er det muligt at leje den nye Volvo FH igennem Volvo Truck RentalSom den første lastbiludlejer på markedet tilbyder Volvo Truck Rental nu kunderne den allernyeste Volvo FH. Fra juli måned vil Volvo Truck Center i Danmark kunne tilbyde den nye Volvo FH til udlejning.

 

"Vi er meget glade for at kunne give vores kunder muligheden for at leje en af de mest moderne lastvogne på markedet. Volvo FH er blevet rigtig godt modtaget af både kunder og medier," udtaler Klaus Klyver, salgsdirektør for Volvo Truck Center i Danmark.

Den nye Volvo FH kan lejes i alt fra en enkelt dag og op til to år. Alt udover chauffør og brændstof kan være inkluderet i lejeprisen, ligesom det er tilfældet for alle andre lastvognsmodeller fra Volvo Truck Rental.

Interessen fra kunderne for at leje lastvogne er eskaleret betydeligt inden for de seneste år i hele Europa. En af årsagerne til denne stigning er den aktuelle økonomiske situation, der gør det særligt vigtigt som vognmand at kunne reagere hurtigt på udsving i efterspørgslen.

"Når man ikke rigtig ved, hvor økonomien er på vej hen, kan det af og til føles mere sikkert at øge sin kapacitet midlertidigt ved at leje fremfor at investere i nye lastvogne," siger Per-Anders Grösfjeld, direktør for Volvo Trucks' udlejningsdivision i Europa.

Mange kunder foretrækker også at leje lastvogne, når deres egne køretøjer skal repareres, eller mens man venter på leveringen af en ny bil.

(Fakta boks)

Volvo Truck Rental

- Udlejning af lastvogne kan vare fra en dag op til to år.
- Forsikring, vejskat, dæk og service kan inkluderes i lejeprisen.
- I Danmark udbydes Volvo Truck Rental af Volvo Truck Center i København, Aarhus og Aalborg.

Link til billeder i høj opløsning: http://images.volvotrucks.com/latelogin.jspx?records=Volvo+Trucks:21672,Volvo+Trucks:16621

6. august 2013

For yderligere information kontakt venligst: Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Den nye Volvo FH udlejes nu gennem Volvo Truck Rental image/pjpeg 93,5 KB
Den nye Volvo FH udlejes nu gennem Volvo Truck Rental image/pjpeg 93,3 KB
Den nye Volvo FH udlejes nu gennem Volvo Truck Rental image/pjpeg 427,3 KB
Tilbage

Tilmelding til Volvo Trucks nyhedstjeneste

Vil du adviseres via sms eller e-mail når Volvo Trucks publicerer nyheder/pressemeddelelser på hjemmesiden eller WAP portalen ? Udfyld venligst navn, firma, e-mail og/eller mobil nummer nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved at sætte kryds i dette felt, tillader du Volvo Trucks at gemme dine personlige oplysninger, og bruge det i forbindelse med din forespørgsel.