Flådestyringssystem – Dynafleet - Serviceydelser : Titan Lastvogne A/S
Dynafleet. Viser resultat.

Dynafleet. Viser resultat.

Nøjagtighed. Det er præcis det, som Volvo Trucks' flådestyringssystem Dynafleet handler om. Du kan når som helst se dine lastvognes og chaufførers nøjagtige placering og status. Men hvad bedre er, viser disse oplysninger dig præcist, hvilke områder der skal forbedres for at opnå en bedre rentabilitet. De fire Dynafleet-tjenester gør det til virkelighed. Er du klar til at gå i gang?Ikke mere brændstofspild

Ikke mere brændstofspild

Ved du, hvor brændstofeffektive dine chauffører er? Og hvorfor den ene klarer sig så meget bedre end den anden? Tjenesten Brændstof & miljø sparer en masse tid for dig ved at analysere data om køretøjer og chauffører – og hjælper dig med at finde måder til at reducere brændstofomkostninger og -emissioner.

Få mere at vide om Brændstof & miljø

Chaufførtider på den nemme måde

Så bliver det ikke nemmere. Dynafleet hjælper dig med hele tiden at holde øje med chaufføraktiviteterne. Du modtager sågar advarsler på forhånd for at sikre, at lovgivningen om chaufførtimer overholdes. Og den automatiske download af fartskriverdata sparer dig for både en masse manuelt arbejde og administration.

Få mere at vide om chaufførtider

  Chaufførtider på den nemme mådeKortlæg hele flåden

Kortlæg hele flåden

Ikke flere telefonopkald eller gætterier. Tjenesten Dynafleet vejkort og ruteplan giver dig alle de oplysninger, der tidligere var vanskelige at få fat i. Hvor er lastvognen i øjeblikket? Hvornår ankommer chaufføren? Prøv denne tjeneste i to uger, og du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har kunnet undvære den.

Få mere at vide om vejkort og ruteplan

Hold førerhuset opdateret

Er du inden for fjerntransport, eller har du brug for at være i tæt kontakt med dine chauffører? For et fast månedligt gebyr, der omfatter roaming, sørger meddelelsestjenesten for, at dine chauffører er orienterede og kan reagere hurtigt i tilfælde af ændringer i planen. Tjenesten sikrer også en problemfri integration af dit ordresystem og lader det kommunikere direkte med chaufførerne. Hvad er dine nuværende omkostninger til telefon og datatrafik?

Få mere at vide om Messaging (beskeder)

  Hold førerhuset opdateret

 

 

Hvad holder dig tilbage?

115 DKK
Du skal blot tilmelde dig de tjenester, du ønsker, og beholde dem så længe, du har lyst til – uden yderligere forpligtelser. Gebyret er kun 115,- DKK om måneden pr. tjeneste og lastvogn.