Volvo Trucks apps - Uutisia : Auto-Kilta Trucks Oy
Volvo Trucks apps

Volvo Trucks apps-sovellukset

Istuitpa kuorma-auton hytissä tai toimistolla, Volvo Trucks tarjoaa valikoiman hyödyllisiä ja viihteellisiä apps-sovelluksia älypuhelimiin ja tablet-tietokoneisiin kuten iPhoneen tai iPadiin.
Volvo Trucksin apps-sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi Applen tuotteisiin iTunes App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta.

Volvo Trucksin Kuljettajan käsikirja

Volvo Trucksin Kuljettajan käsikirja

Tilaa ajoneuvosi mukainen versio Volvo Trucksin Kuljettajan käsikirjasta. Käsikirjasta löydät kuorma-autosi käyttöoppaan sekä havainnollistavia videoita, joista on apua moniin kuorma-auton toimintoihin tutustumisessa. Jos haluat tutustua tarkemmin millaisia kuorma-automalleja on saatavilla, voit myös valita jonkun käsikirjasta löytyvistä demoalustoista. Sovelluksesta löytyvät Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM ja Volvo FMX. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla englannin ja ruotsin kielellä.
Kuljettajan käsikirja Google play -kaupasta
Kuljettajan käsikirja iTunes -kaupasta
Kuljettajan käsikirja Google play -kaupasta - verkkoversio 

fe

Uusi Volvo FH – tuoteopas

Tutustu uuteen Volvo FH –sarjaan iPadillasi. Sovelluksesta löydät helppotajuiset kuvaukset kaikista tärkeimmistä toiminnoista ja tietenkin paljon vaikuttavia kuvia ja videoita. Sovellus sisältää myös täydelliset tekniset erittelyt ja lisävarustevaihtoehdot.
FH app iTunes

Truck Finder

Truck Finder – Etsi käytettyjä kuorma-autoja ja perävaunuja

Löydä käytetty kuorma-autosi tai perävaunisi täältä! Truckfinder on kätevä sovellus, jonka avulla voit helposti etsiä ja tutkia käytettyjen kuorma-autojen valikoimaa. Pystyt selaamaan avoneuvon yksityiskohtaisia tietoja, kuvia ja ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään helposti ja nopeasti. Sovelluksesta löytyy kuorma-auton täydellinen kuvaus, värikuvat ja jälleenmyyjän yhteystiedot. Saatavana Android-käyttöjärjestelmälle sekä iPhoneen ja iPadiin.
Truck Finder iTunes
Truck Finder Google play

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Trucks Dealer Locator -jälleenmyyjähaku

Dealer Locator -jälleenmyyjähaku on kätevä ja helppo tapa lähimmän Volvo jälleenmyyjän toimipisteen löytämiseksi. Sijaintiisi perustuen löydät lähimmät toimipisteet n. 1200 listatun toimipisteen tietokannasta. Voit myös rajata hakua tarjottujen palveluiden perusteella nähdäksesi, mitkä toimipisteistä pystyvät palveleman sinua esimerkiksi tietyssä korjaustehtävässä. Saatavana Android-käyttöjärjestelmälle sekä iPhoneen ja iPadiin.
Dealer Locator iTunes
Dealer Locator Google play

Dynafleet

Dynafleet

Dynafleet-mobiilisovellus antaa reaaliaikasta tietoa kuorma-autojen ja kuljettajien suorituskyvystä – sijainnistasi riippumatta. Erityisen tärkeät tiedot erottuvat selkeästi, ja kustannuksia säästäviin ja ajoneuvon käyttöä tehostaviin toimiin voidaan ryhtyä viipymättä. Päivitetty versio asettaa kuljettajat järjestykseen polttoainetalouspisteiden perusteella. Saatavana iPhoneen ja iPadiin.
Dynafleet iTunes 

Volvo Trucks Total Cost Calculator

 

Volvo Trucks Total Cost Calculator

Saa nopea yleisarvio siitä, kuinka todelliset kuljetusten kustannukset jakautuvat yrityksessäsi  Volvo Trucksin Total Cost Calculator -sovelluksen avulla. Siinä käytetyt luvut pohjautuvat elävään elämään ja todellisiin kustannuksiin.  Mukana arvioissa mm. polttoaine- ja henkilöstökulut, kuorma-autosi arvo uutena ja sen jäännösarvosekä vakuutukset ja erilaiset hallinnolliset kulut. Tulokset saattavat yllättää sinut - ja voivat auttaa sinua tekemään älykkäitä liiketoiminnallisia päätöksiä. Yksinkertaisesti, työkalu voi auttaa sinua vähentämään liiketoimintaan liittyviä riskejä, karsimaan turhia kuluja ja lisäämään kuorma-auton käyttöastetta ja parantamaan tuottavuutta.
Total Cost Calculator in iTunes 
Total Cost Calculator in Google play

Volvo Trucks Magazine

Volvo Trucks Magazine -asiakaslehti

Volvo Trucks on yksi maailman suurimmista kuorma-automerkeistä ja kuorma-autojamme myydään ja huolletaan yli 140 maassa. Olemme aina halunneet raportoida mielenkiintoisista työpaikoista ja eksoottisista kohteista, joissa kuorma-automme työskentelevät. Nyt asiakaslehtemme on ottanut harppauksen nykyaikaan ja on saatavissa tablet-lehtenä englanniksi. Saatavana Android-käyttöjärjestelmälle sekä iPhoneen ja iPadiin.
Volvo Trucks Magazine iTunes
Volvo Trucks Magazine Google play

Volvo FH16

FH16-peli

JUHLISTAMME D16-MOOTTORIN 25 VUOTTA!
1987 oli erityinen vuosi Volvo Trucksille. Tuolloin esittelimme ensimmäisen kerran voimakkaan ja edistyksellisen, kuusisylinterisen, 16-litran moottorin. Siitä saakka D16-moottori on ollut lippulaivatuotteidemme sydän. Aina Volvo F16:sta tämän päivän Volvo FH16 -malliin. Vuonna 2012 juhlistamme suorituskyvyn 25 vuotta uudella Volvo FH16 750 -kuorma-autolla ja osana juhlallisuuksia kutsumme sinut mukaan pitämään hauskaa tämän pelin parissa. Saatavana Android-käyttöjärjestelmälle sekä iPhoneen ja iPadiin.
FH16 -peli iTunes
FH16 -peli Google play

Volvo Trucks Owners' Gallery

Volvo Trucks Owners' Gallery -galleria

Volvo Trucks Owners’ Gallery -sovellus on laajennus Omistajien kuvagalleriaan osoitteessa http://loadingramp.volvotrucks.com/. Sovelluksen avulla voi selata kuorma-autojen kuvia, jotka on lähetetty ympäri maailman, lukea lisätietoja kuorma-autoista ja äänestää suosikkiasi. Saatavana Android-käyttöjärjestelmälle sekä iPhoneen ja iPadiin.

Owners' Gallery iTunes
Owners' Gallery Google play