Aidot Volvo Varaosat - Aidot Volvo Varaosat : Auto-Kilta Trucks Oy
Aidot Volvo Varaosat

Pidetään kuorma-autosi tien päällä.

Volvo kuorma-autosi on suunniteltu juuri sinulle ja valmistettu laadukkaasti aina viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kun Volvo kuorma-auto on uusi ja alkuperäisessä kunnossa, sen suorituskyky ja luotettavuus ovat parhaimmillaan. Joten miksi tinkiä tästä?

Aidoilla Volvo Varaosilla kuorma-auto voidaan pitää tuottavassa työssä tien päällä. Oikeilla osilla ja erittelyillä, jotka toimivat yhdessä saumattomasti, voit myös pitää kuorma-autosi polttoainekustannukset ja päästöt pieninä. Aidot Volvo Varaosat ovat ratkaisevan tärkeitä, kun käyttöaste halutaan pitää erinomaisena ja kuorma-auton omistajuus kannattavana.


Aitoa laatua ja ajan tasalla olevaa osaamista

Aitoa laatua ja ajan tasalla olevaa osaamista.

Huolloissa käytetään taatusti vain Aitoja Volvo Varaosia, jotta kuorma-auto pysyy alkuperäisessä kunnossa. Erittäin taitavat mekaanikkomme huolehtivat kaikista huoltotöistä. Heitä koulutetaan jatkuvasti, jotta he pysyvät teknisen kehityksen tasalla. Korjaamomme on varustettu myös tehokkailla diagnostiikkajärjestelmillä ja tietokannoilla, laajalla erikoistyökalujen valikoimalla ja uusimmalla huoltokirjallisuudella. Kun tuot kuorma-autosi Volvon korjaamolle, ilmoitamme aina huoltosuositukset ennalta ja kerromme, milloin kuorma-autosi on valmis.

Oikeat osat

Oikeat osat.
Oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Volvo Trucks toimii yli 140 markkina-alueella, ja sen laadukkaat korjaamot ja jälleenmyyjät muodostavat toimivan verkoston. Volvon valikoimassa on yli 100 000 osaa. Kehittyneen logistiikkajärjestelmämme ansiosta saat tarvitsemasi osan nopeasti ja helposti Volvo jälleenmyyjältä (tai pois) ja huollon yhteydessä Volvo korjaamolta. Mikä parasta, lupaamme toimittaa kaikki tärkeät osat kuorma-autoosi vähintään 15 vuotta sen jälkeen, kun mallin tuotanto on lopetettu. Käyttöaste on siis taattu vuosiksi eteenpäin.

Katetta rahalle

Katetta rahalle.

Hyvän ja huonon laadun ero näkyy paljon muussakin kuin ulkomuodossa. Esimerkiksi materiaali- ja toleranssivalinnat eivät ole suoraan nähtävissä, mutta pitkällä aikavälillä ne ovat ratkaisevan tärkeitä. Olemme testanneet osat perusteellisesti niin, että ne toimivat optimaalisesti ja sopivat täydellisesti Volvo kuorma-autoosi. Siksi voimme sanoa luottavaisin mielin, että Aidoista Volvo Varaosista saat parhaan vastineen rahallesi. Voit luottaa siihen, että ne toimivat moitteettomasti kuorma-auton muiden osien kanssa. Ja Volvon takuu, joka kattaa osat, työn ja välilliset vahingot, antaa erinomaisen turvan.