lyhyesti - Volvo Action Service : Auto-Kilta Trucks Oy

Paras apu vaikeimmissakin tilanteissa

Ennakoimattomia seisokkeja voi tapahtua kenelle tai mille kuorma-autolle tahansa. Volvo Action Service minimoi riskit tarjoamalla ympärivuorokautisia korjaus- ja muita palveluja.

Täydellinen kuorma-auton huolto

Tehokkaan yli 1 000 eurooppalaisen Volvo jälleenmyyjän ja toimittajan muodostaman verkoston ansiosta Volvo Action Service voi auttaa lähes kaikissa kuorma-autoon liittyvissä ongelmissa kuorma-auton merkistä riippumatta. Moottoriin ja voimansiirtoon liittyvien korjausten lisäksi voimme auttaa myös mm. kuorma-auton koriin, perävaunuun, kylmä- tai lämpölaitteistoon sekä renkaisiin liittyvissä ongelmissa.

Tuen avulla pääset taas liikenteeseen

Mikäli kuorma-autoasi tai perävaunuasi ei voida korjata niin, että voisit täyttää kuljetussopimuksesi vaatimukset, Volvo Action Service voi järjestää käyttöösi vuokrakuorma-auton ja siten kuormasi saadaan perille ajoissa. Ja mikäli kuljettajallesi sattuisi tulemaan ongelmia paikallisten viranomaisten kanssa, Volvo Action Service voi järjestää paikallista lainopillista apua.

Volvo Action Service voi hätätapauksissa järjestää myös rahallista apua tilanteissa, joissa kuljettajasi rahat loppuvat yllättävien kulujen takia. Voimme myös järjestää kuljettajan kotiinkuljetuksen tapauksissa, joissa kuljettaja joutuu jättämään kuorma-auton esim. seisokin tai sairauden takia.

Lyhyesti sanottuna: soita Volvo Action Serviceen, mikäli ennakoimaton seisokki yllättää. Olet pian taas takaisin liikenteessä.