Volvo Huolto- ja korjaussopimukset - Volvo Huolto- ja korjaussopimukset : Auto-Kilta Trucks Oy
Volvo Service Contracts

Paranna jokaista päivääsi.

Oikeilla toimilla kuorma-autojesi käyttöastetta on helppo parantaa. Samalla omistamisen kokonaiskustannukset pienenevät, liiketoimintojen hallittavuus paranee ja ydinliiketoiminnalle jää enemmän aikaa. Ratkaisu on nimeltään Volvo Huoltosopimukset. Se parantaa erinomaista kuorma-autoa entisestään ja tuo lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Kuorma-autosi on aina loistokunnossa

Kuorma-autosi on aina loistokunnossa

Huoltosopimuksella takaat sen, että kuorma-auto saa parasta mahdollista huolenpitoa ja pysyy loistokunnossa. Pätevät mekaanikot vastaavat huolloista ja huolehtivat siitä, että kaikki toimii moitteettomasti. Kaikki työt myös tehdään silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, jotta liiketoiminnallesi koituisi mahdollisimman vähän häiriöitä.

Liiketoimintasi sujuu jouhevasti

Liiketoimintasi sujuu jouhevasti

Kun jätät kuorma-auton huollot meidän huoleksemme, käyttöaste pysyy huipussaan ja liiketoiminta tehostuu. Toimituksesi ovat ennakoitavia ja tehokkaita, ja kannattavuus on parempi. Samalla asiakassuhteet lujittuvat entisestään.

Kokonaisvaltainen kustannusseuranta

Kokonaisvaltainen kustannusten seuranta – vähemmän paperitöitä

Huoltosopimukset paitsi tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi myös vaikuttavat positiivisesti kustannuksiin. Hallittavuus paranee, aikaa ja rahaa säästyy hallinnollisista töistä, ja oikein huollettu kuorma-auto myös kuluttaa vähemmän polttoainetta. Kaikki tämä pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja keventää taakkaasi – jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

100-prosenttinen käyttöaste

Kuinka paljon parempaa haluat – päivästä toiseen?

Vastaus vaikuttaa ratkaisevasti huoltosopimuksen valintaan. Kaikilla huoltosopimuksilla saat paremmin toimivan kuorma-auton, mutta Gold-huoltosopimuksen lisäetuja ovat huoleton omistajuus ja lupaus 100-prosenttisesta käyttöasteesta Volvo FH:ssa ja Volvo FM:ssä.