Kuljetusten tietojärjestelmä – Dynafleet - Kuljetusten tietojärjestelmä – Dynafleet : Auto-Kilta Trucks Oy
Dynafleet. Tuottavuuden ehdoilla.

Dynafleet. Tuottavuuden ehdoilla.

Tarkkuus on kaiken lähtökohta Volvo Trucksin kuljetusten tietojärjestelmä Dynafleetissä. Siitä voi tarkistaa kuorma-auton ja kuljettajien tarkan tilan koska tahansa. Lisäksi järjestelmän antamista tiedoista näkee tarkalleen sen, millä aloilla toimintaa on kehitettävä tuottavuuden parantamiseksi. Järjestelmän toiminnan takana ovat Dynafleetin neljä pääpalvelua, jotka esitellään alla.

Lopeta polttoaineen tuhlaaminen

Lopeta polttoaineen tuhlaaminen

Tiedätkö, kuinka polttoainetaloudellisesti kuljettajasi ajavat? Tai miksi osa kuljettajista ajaa muita taloudellisemmin? Polttoaine ja ympäristö -palvelu analysoi ajoneuvo- ja kuljettajakohtaiset tiedot ja auttaa löytämään keinot, joilla voit leikata sekä polttoainekustannuksia että päästöjä.
Lue lisää Polttoaine ja ympäristö -palvelusta

Vaivaton kuljettajien työaikaseuranta

Vaivaton kuljettajien työaikaseuranta

Juuri niin kätevää kuin pitääkin. Dynafleet pitää sinut aina ajan tasalla kuljettajien tilanteesta. Se jopa varoittaa ennalta, jos kuljettajan työaika on ylittämässä lainsäädännön enimmäisrajat. Ajopiirturitiedot on mahdollista ladata automaattisesti, mikä eliminoi manuaalisen latauksen tarpeen ja helpottaa tietojen hallintaa.
Lue lisää Työaika-palvelusta

Koko kalusto kartalla

Koko kalusto kartalla

Ei enää turhia puheluja ja arvailuja. Dynafleetin Paikannuspalvelu antaa suoraan kaikki tiedot, joita ennen joutui metsästämään vaivalloisesti: Missä kuorma-auto on juuri nyt? Milloin kuljettaja pääsee perille? Kun olet käyttänyt tätä palvelua kaksi viikkoa, ihmettelet todennäköisesti, miten ennen selvisit ilman sitä.
Lue lisää Paikannuspalvelusta

Tien päällä ja ajan tasalla

Tien päällä ja ajan tasalla

Ajaako yrityksesi kaukokuljetuksia tai onko mahdollisuus pitää yhteyttä kuljettajiin muutoin tärkeää? Viestipalvelun avulla voit välittää tietoja kuljettajille ja pitää heidät ajan tasalla muutoksista. Palvelun kuukausimaksu on kiinteä ja se sisältää myös vierasverkkomaksut. Palvelu voidaan integroida myös yrityksesi tilausjärjestelmään siten, että tilausjärjestelmästä saadaan suora yhteys kuljettajiin. Kuinka suuret yrityksesi puhelin- ja tietoliikennekulut nykyään ovat?
Lue lisää Viestipalvelusta

Suuri hyöty pienellä panostuksella

Suuri hyöty pienellä panostuksella

Voit ottaa haluamasi palvelut käyttöön ja pitää ne käytössä haluamasi ajan – ilman muita velvoitteita. Maksat kustakin palvelusta vain 15 € kuukaudessa kuorma-autoa kohti.