Volvo Visiitti - Volvo Visiitti : Käyttöauto
Tietoa Volvo Visiitistä

Volvo Visiitti – runsain mitoin mieleenpainuvia kuorma-autoihin ja kuljetusalaan liittyviä artikkeleita

Oletko kiinnostunut uusista kuljetusalan innovaatioista kertovista artikkeleista? Entäpä erilaisista kuljetuksista eri puolilla maailmaa? Mikäli vastaat myöntävästi, on tämä lehti sinua varten.  

Volvo Visiitti on Volvo Trucksin asiakaslehti, jonka painos on n. 17 000 kappaletta.

Painetun lehden lisäksi Visiitistä on myös nettiversio. Verkkopalvelussa on lukuisia mielenkiintoisia artikkeita ja TV-raportteja, jotka käsittelevät monipuolisesti kuljetusalan tapahtumia. Edistyksellisen hakukoneen avulla löydät helposti sinua kiinnostavat artikkelit.

Tarjolla raportteja eksoottisissa maissa tapahtuvista kuljetuksista aina kuljetusalan uusimpiin trendeihin asti

Tutustu Volvo Trucksin tutkimustyön ja tuotekehityksen hedelmiin ja ihmisiin niiden takana. Millaista on kuljettaa elintarvikekuljetuksia, eläviä eläimiä, tai sukeltaa mangaanisuonen äärelle?

Tapaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat Volvon tuotteiden ja palveluiden avulla menestyksellisesti alentaneet polttoainekustannuksiaan tai tehostaneet toimintaansa.

Asiakkaisiin tutustutaan joka puolella maailmaa ja kotimaassa.

Tilaa Visiitti

Lehti postitetaan raskaan kaluston haltijoille joko Volvon lehtirekisterin tai ajoneuvorekisterin tietojen mukaisesti. Ajoneuvorekisteri saa tietonsa väestötietojärjestelmästä. Yksityistilaajat ja Volvo jälleenmyyjien henkilökunta saavat lehtensä Volvo Finland AB:n lehtirekisterin perusteella. Nämä osoitteenmuutokset tehdään osoitteeseen: Volvo Finland AB, Lehtirekisteri, PL 50, 01611 Vantaa 

Mikäli haluat lisätä lukijan postituslistalle, ota yhteys Jaana Lievoseen etunimi.sukunimi@volvo.com