Kuljettajakoulutus - Kuljettajakoulutus : Käyttöauto
Kuljettajakoulutus

Vaikuta myönteisesti yrityksesi tulokseen.
Järjestä kuljettajillesi mukava koulutuspäivä.

Kuljettajien kuorma-autonkäsittelytaidot vaikuttavat merkittävästi yrityksen tulokseen. Pienilläkin muutoksilla on suuri vaikutus. Jos järjestät kuljettajille vaihtelua rutiiniin ja mahdollisuuden parantaa taitojaan, se voi olla yrityksen kaikkien aikojen paras investointi. Jokainen Volvo Trucksin tarjoama kurssi täyttää EU-direktiivin ammattipätevyysvaatimukset.

EU-direktiivin vaatimat 35 koulutustuntia tulee suorittaa niin, että ne ovat voimassa yhtaikaa.

Huom! Suuren kysynnän vuoksi, ole hyvä ja ilmoittaudu Drive In -koulutukseen etukäteen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: kuljettajakoulutus@volvo.com.

Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi ja mihin koulutukseen olet tulossa.

Kaikki koulutus alkaa paikallisessa Volvo Truck Centerissä klo 8.30, ja koulutus sisältää ruokailun ja kahvit.

Suuren kysynnän vuoksi kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon joko paikalliselle jälleenmyyjälle tai sähköpostitse kuljettajakoulutus(at)volvo.com

Ajan tasalla olevat koulutusaikataulut näet sivun oikeasta laidasta.


 

Hyvät neuvot kannattavat 

Hyvät neuvot kannattavat

Pienillä muutoksilla siinä, kuinka kuljettajat ennakoivat, käyttävät jarruja ja hyödyntävät ajoneuvon ominaisuuksia, päästään tavallisesti 5–10 prosentin polttoainesäästöihin. Välittömästi. Pitkällä aikavälillä kustannukset pienenevät, koska onnettomuuksia tulee vähemmän ja kuorma-auto kuluu hitaammin. Kaiken lisäksi kun kuljettaja tuntee Volvo kuorma-autonsa paremmin, kuljetusten toimittaminen perille ajallaan helpottuu ja käyttöaste paranee.

Miksi juuri Volvo?

Miksi juuri Volvo?

• Polttoainetalouden ja turvallisuuden paraneminen ja kulumisen hidastuminen näkyvät heti
• Volvon kuorma-autoihin erikoistuneet ammattikouluttajat
• EU-lainsäädännön vaatimukset täyttyvät (koulutus ammattipätevyysdirektiivin mukaista)
• Koulutuksessa käytetään uusimmilla ominaisuuksilla ja palveluilla varustettuja kuorma-autoja
• Kurssit perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen
• Kurssien sisältöä päivitetään usein, jotta kuljettajat saavat aina uusinta mahdollista tietoa
• Tarjolla on lisäpalveluita, joilla tuloksia voidaan parantaa entisestään – Dynafleet ja Fuel Advice
• Asiakkaan liiketoiminta ja sen ymmärtäminen on meille tärkeää

Kuusi kurssia

Kurssit, joista on ratkaisevaa etua

Jokainen kurssi täyttää EU-direktiivin ammattipätevyysvaatimukset, ja käsiteltävän aiheen mukaan niihin voi sisältyä sekä teoriaa että käytännön harjoituksia. Valitse ne kaikki tai vain ne, jotka sopivat tarpeisiisi. Kurssi voidaan myös räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Osallistumalla viidelle kurssille täytät ammattipätevyystodistuksen vaatimukset.* Vähintään yksi näistä kursseista tulee olla ennakoivaa ajamista. EU-direktiivin vaatimat koulutustunnit on suoritettava 10.9.2014 mennessä, mikäli kuljettaja haluaa ylläpitää ammattipätevyytensä. Tutustu kurssitarjontaan klikkaamalla tätä.

• Osallistuminen 35 tunnin syventävään koulutukseen viiden vuoden kuluessa.

Koulutuksessa käytettävät kuorma-autot

Kaikki hyöty irti modernista kuorma-autotekniikasta

Koulutuksessa tutustutaan Volvon kuorma-autoihin, jotka on varustettu uusimmalla polttoainetta säästävällä ja turvallisuutta edistävällä tekniikalla. Opettelemalla käyttämään kaikkia ominaisuuksia ja palveluita tehokkaasti kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi kokonaiskäyttökustannuksiin.


Milloin koulutus kannattaa aloittaa?

Milloin koulutus kannattaa aloittaa?

Suosittelemme aloittamaan koulutuksen heti, jotta kuljettajien ajovarmuus ja liikenneturvallisuus paranevat, polttoainekustannukset laskevat ja kuorma-autojen ympäristövaikutukset pienenevät. Klikkaamalla tätä voit tutustua tarkemmin maakohtaisiin ammattipätevyystodistusta koskeviin vaatimuksiin.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu kurssille

Huolehdimme tietenkin siitä, että löydämme sinulle ja kuljettajillesi sopivan koulutusaikataulun. Jos tarvitset lisätietoja tai haluat varata kurssin, ota yhteyttä jälleenmyyjään.