Fuel Advice - Fuel Advice : Käyttöauto
Säästä jopa 5 prosenttia polttoainetta. Ja pidä kulutus kurissa.

Säästä jopa 5 prosenttia polttoainetta. Ja pidä kulutus kurissa.

Polttoaineenkulutuksen alentaminen eli ole helppoa. Varsinainen haaste on pitää kulutus alhaisena yhtäjaksoisesti. Fuel Advice -palveluun sisältyvä henkilökohtainen neuvoja auttaa alentamaan kulutusta jopa viisi prosenttia. Säännöllinen seuranta ja ammattitaitoinen opastus auttavat pitämään kulutuksen yhtä alhaisena.

Eroon raporttien analysoinnista

Eroon raporttien analysoinnista

Oma henkilökohtainen polttoaineasiantuntija auttaa saavuttamaan pysyviä säästöjä. Neuvoja säästää aikaasi analysoimalla kuljettajien ajotekniikat puolestasi ja antamalla käytännön vihjeitä siitä, mihin alueisiin tulisi kiinnittää huomiota, jotta ajotapoja saadaan kehitettyä taloudellisemmaksi ja kehitettyä pysyviä säästöjä. Saat säännöllisesti sähköpostitse neuvoja, jotka auttavat tekemään oikea-aikaisia päätöksiä.

Polttoainesäästöjen tukena

Polttoainesäästöjen tukena

Saat tiivistelmän koko kaluston ja konsernin tiedoista sekä tietoja yksittäisten kuljettajien suoritustasoista. Kehityskelpoisten alueiden tunnistamisen lisäksi polttoaineasiantuntija vastaa mielellään kaikkiin polttoainesäästöjä koskeviin kysymyksiin.

Monipuolinen opastus

Monipuolinen opastus

Oman polttoaineasiantuntijan lisäksi palvelu sisältää työkaluja, joiden varaan voi luoda helppokäyttöisen työskentely- ja seurantajärjestelmän. Saat myös uusimmat tulokset polttoainesäästöihin, muutostenhallintaan ja motivointiin liittyvistä tutkimuksista. Kysyttävää? Fuel Advice -tukipalvelusta saat vastauksen varmasti.

Kuinka paljon voin säästää?

Kuinka paljon voin säästää?

Kuorma-auto, jolla ajetaan 140 000 km vuodessa voi säästää polttoainekuluissa 2 500 € Fuel Advice -palvelun avulla. Palvelun kuukausimaksu on 20 € kuorma-autoa kohti, joten saat varmasti hyötyä sijoituksestasi.

Helppo aloittaminen

Helppo aloittaminen

Kaikki alkaa vierailusta paikallisen Volvo jälleenmyyjän luona. Jos kuorma-autoissasi on Volvo Trucksin kuljetusten tietojärjestelmä Dynafleet asennettuna ja käytössä, kaikki tarvittava on jo olemassa. Jos järjestelmää ei ole, se voidaan jälkiasentaa kaikenmerkkiisiin kuorma-autoihin.