Volvo Rahoitus - Volvo Rahoitus : Käyttöauto
Volvo Rahoitus

Volvo Rahoitus.
Oikea valinta sinulle.

Volvo kuorma-autosi on huippulaadukas ja turvallinen ajoneuvo, joka on räätälöity tarkalleen liiketoimintasi tarpeisiin. Sama koskee myös kykyämme auttaa sinua rahoitusratkaisuilla, joissa yhdistyvät alan asiantuntemus ja halu turvata liiketoimintasi ja kuorma-autosi toimintakunto.

Volvo FM:n kuormaa puretaan

Sinun tarpeesi ovat meille tärkeitä

Volvo Rahoitus ymmärtää liiketoimintaasi ja toimii sen ehdoilla – paremmin kuin kukaan muu. Kuorma-automme auttavat sinua liiketoiminnassasi niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, ja meidän joustavasta tarjonnastamme löytyy sinunkin kannaltasi turvallinen ratkaisu. Rahoitusratkaisuissa numerot ratkaisevat. Mutta ne ovat sinun numeroitasi, ja asiantuntemuksemme ja rahoitusratkaisujemme avulla pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi.

Volvo FH ja moottoripyörä

Kannattaako kuorma-auto ostaa vai hankkia leasingsopimuksella?

Uusi Volvon kuorma-auto on erinomainen investointi, mutta uudet ajat vaativat uudenlaisia rahoitusmalleja. Käteinen tai laina ei ehkä enää toimikaan yhtä hyvin kuin ennen. Meillä on tarjota useita muitakin vaihtoehtoja – ja arvioimme tarpeesi huolellisesti, jotta löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Kuorma-auton sisäpuoli

Mahdollisuus uuden kuorma-autotekniikan käyttöön – riskittömämmin

Yrityksesi tulevaisuuden turvaaminen on ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnallesi – niin sinun kuin tulevien polvienkin kannalta. Meidän avullamme voit hallita paremmin omistajuuden taloudellisia riskejä investoidessasi uuteen Volvo kuorma-autoon. Jätä riskit meidän huoleksemme ja käytä uusinta kuorma-autotekniikkaa edustavia ajoneuvojamme kilpailukykyiseen kuukausihintaan. 

Toimistossa

Keskity kasvuun – me huolehdimme muusta

Haluatko keskittyä yrityksen kasvattamiseen ja maksimoida tulevat tuotot? Jätä siinä tapauksessa kaikkien kuorma-autoon liittyvien asioiden hoitaminen meille. Volvon kattavimpiin rahoituspaketteihin sisältyy rahoitus, korjaukset ja huollot. Ne tuovat yrityksellesi lisäarvoa, yhdistävät kustannuksia, säästävät aikaa ja huolehtivat siitä, että liiketoimintojesi ohjat ovat kokonaan sinun käsissäsi.
 


Nuoli  Etsi lähin jälleenmyyjä

Suomessa on koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto, joten paikallinen palvelu on aina tavoitettavissa.