Työpaikat - Työpaikat : Volvo Truck Center
The Uptime team

Haluatko supersankariksi?

Kaikki Volvolla työskentelevät kuuluvat samaan tiimiin. Olemme jokainen vaikuttamassa yrityksen kehitykseen ja tulevaisuuteen. Panostamme paljon työympäristöön.

Haluamme, että jokaisella Volvolaisella on mahdollisuus hyödyntää taitojaan, valmiuksiaan sekä luovuuttaan ja myös kasvattaa omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Volvo kulttuuri näkyy kaikessa tekemisessämme olipa sitten  kyse oman osaamisen kehittämisestä, työyhteisön tai toimintatapojen kehittämisestä, työssä viihtymisestä tai työuran luomisesta Volvolla Suomessa tai maailmalla. 

Haluamme tarjota maailman parhaita kuljetusratkaisuja ja täyttää asiakkaidemme odotukset tänään ja huomenna – Teemme sen ympäristöstä sekä turvallisuudesta huolehtien ja laadusta tinkimättä. Avainasemassa on sitoutunut ja osaava henkilöstömme.  Ympäri maailman meitä on jo yli 90 000. Oletko sinäkin kiinnostunut tulemaan meille töihin?
Henkilöstö ratkaisee

Volvon menestyksen takana on osaava ja sitoutunut henkilöstömme. Tarvitsemme monenlaista osaamista. Uusien autojen myynnin lisäksi tehtävämme on pitää asiakkaidemme kalusto liikenteessä. Jotta Volvo kuorma- ja linja-autot säilyttävät erinomaisen suorituskykynsä, täytyy niitä säännöllisin väliajoin huoltaa.

Koska valmistamamme ajoneuvot ovat huippuluokkaa, haluamme asiakkaidemme kilpailukyvyn turvataksemme myös palvelujemme edustavan samaa korkeaa tasoa.

Suuri osa henkilöstöstämme on mekaanikkoja ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista osaajista.

Haemme sekä nuoria kykyjä että jo enemmän ammattitaitoaan kartuttaneita osaajia turvaamaan laadukkaan ja sujuvan palvelun ympäri Suomen sijaitsevilla korjaamoillamme.