Kuorma-auton vuokraus - Kuorma-auton vuokraus : Volvo Truck Center

Vuokraa kuorma-auto kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin

Varaa netistä tai soita

Tee varaus soittamalla numeroon 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Joustavaa ja huoletonta

Voit vuokrata kuorma-auton eripituiselle ajanjaksolle kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Kaikki vuokraukseen liittyvät yksityiskohdat on hoidettu puolestasi, jolloin kuorma-auton vuokraus on erittäin joustavaa ja huoletonta, kaiken kattavaan kokonaishintaan.

Autamme sinua hoitamaan kuljetustehtävät, joista olet sopinut tai joista haluat sopia asiakkaiden kanssa. Saat käyttöösi kuorma-auton juuri silloin, kun sitä tarvitset.


Laaja vuokrakalusto

Laaja vuokrakalusto

Valikoimassamme on runsaasti ajoneuvoja ja malleja, joista löytyy käyttötarkoitukseesi sopiva kuorma-auto. Voit vuokrata kuorma-auton jopa kahdeksi vuodeksi. Vuokrattava kuorma-autokalusto on myös osa Volvo Trucksin esittelyajoneuvokalustoa. Tämä tarkoittaa, että niitä on pidetty hyvin ja ne ovat turvallisuusvarustukseltaan uusinta uutta. Volvo Truck Rental -palvelu on suunnattu erityisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin.
Autokoulut huomio!
Meiltä löytyy autoja myös täydellisellä autokouluvarustuksella.


Vuokraa pakettiauto

Volvo Truck Rentalilta vuokrattavana myös pakettiautot.

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun mallisto on nyt entistä laajempi ja käyttöalat ovat vieläkin monipuolisemmat. Vuokrattavaan kalustoomme kuuluu uutuutena 3,5 tonnin erilliskoriset pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin. Niiden kantavuus on 960 kg.

 

Vuokraa oikeanlainen kuorma-auto

Erinomainen saatavuus

Kuljetusalalla työt polkevat harvoin paikallaan. Toisinaan on tilanteita, joissa töitä kasaantuu ja ylimääräiselle kuorma-autolle olisi käyttöä. Toisinaan tulee mahdollisuus saada uusia toimeksiantoja, jotka ovat usein tilapäisiä. Voi olla, että juuri tähän tarpeeseen kalustosi ei täysin sovi tai sitä ei ole riittävästi. Tässä Volvo Truck Rental astuu kuvioihin.KATTAVA PALVELU

Kaikki sisältyy hintaan

Vakuutukset, verot ja täydet huoltopalvelut sisältyvät aina kuorma-auton vuokrahintaan. Tarvitset vain kuljettajan ja polttoainetta. Mitä pidempi vuokra-aika, sitä edullisempi hinta. Ota yhteyttä, kun haluat tietää enemmän vuokraehdoistamme, saatavuudesta tai hinnoittelustammeSäästä polttoainetta

Turvallinen ja taloudellinen valinta

Vuokrakalustomme kaikki kuorma-autot ovat uudenveroisia, ja ne ovat ajomukavuuden, taloudellisuuden ja turvallisuuden puolesta huippuluokkaa. Voit myös halutessasi valita lisäpalveluita, kuten Dynafleetin, joka on Volvon aikaa ja rahaa säästävä kuljetusten tietojärjestelmä. Kuljetusyrityksen kannattavuuden kannalta on erittäin tärkeää, että jokaisessa kuljetustehtävässä käytetään juuri siihen sopivaa ajoneuvoa. Meiltä saat asiantuntevaa opastusta, ja saat käyttöösi luotettavan Volvo kuorma-auton, joka sopi juuri sinun kuljetustarpeisiisi.

Edut

• Hyvin huolletut Volvo kuorma-autot nopeasti käyttöön.
• Helppo ja kannattava ratkaisu tilapäisiin kuljetustarpeisiin.
• Asiantuntevaa tukea Volvo jälleenmyyjältä.

Lisätietoja: Soita numeroon 010 655 1000 tai ota yhteyttä lähimpään Volvo Truck Centeriin.