Power Truck Show 2014 - Tapahtumat - HF-Autohuolto Oy
Lisa Kelly

Power Truck Show 8.-9.8. Härmässä

Power Truck Show:lla on tänä vuonna kymmenes juhlavuosi ja tapahtumaohjelma on näin ollen erityisen monipuolinen.

Volvo Trucksin osaston löydät perinteisesti heti tapahtuman sisääntulosta. Yksi osastomme vetonauloista on maailmankuulu amerikkalainen kuorma-autonkuljettaja ja tosi-tv-tähti Lisa Kelly, joka tunnetaan muun muassa Rekkakuskit jäällä ja Maailman vaarallisimmat tiet -ohjelmista. Voit voittaa lounaan Lisan kanssa osallistumalla kilpailuun. Lue lisää alta.
Kelly osallistuu tapahtuman aikana myös useisiin Power Truck Shown ohjelmanumeroihin.

 

Lisa Kelly Volvon osastolla

Vaarallisiin kuljetusolosuhteisiin tottunut kuorma-autonkuljettaja ja tosi-tv-tähti Lisa Kelly on tavattavissa Volvon osastolla useaan otteeseen Power Truck Shown aikana.  Kellonajat varmistuvat lähempänä tapahtumaa, tule varmistamaan ne Volvon osastolta löytyvistä infoista.

Volvo FH16

Volvo Trucksin osastolla esillä

Volvo Trucksin osaston kalustotarjonta sisältää mm.: Volvo FH16 8x4 puutavara-auton, takateli-tridem 3550 Nm Euro6 –moottorilla, jossa on Globetrotter-makuuohjaamo. Ajoneuvon kokonaismassa on 76t. Kuorma-auto on varustettu muun muassa kuljettajan työtä helpottavalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä. Kuorma-autossa on Volvon tehdasasenteinen Alucarin päällirakenne. Käytössä on I-Shift -vaihteiston polttoainetaloudellisuusohjelmisto ja I-See –järjestelmä, joka tunnistaa tienpinnanvaihtelut ja hyödyntää tiedot ajon aikana säästäen polttoainetta. Autossa on 9 tonnin paraabelijousitettu etuakseli ja 33 t ilmajousitus takajousituksena.

Volvo FH 6x2 500hv –vetoautossa on D13-moottori, takateli, takailmajousitus ja sen kokonaismassa 68t. Ohjaamo on tilava Globe XL. Kuorma-auto on varustettu muun muassa kuljettajan työtä helpottavalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä ja sekä uudella I-Shift DC –kaksoiskytkinvaihteistolla. Ajoneuvossa on myös I-Park Cool –pysäköintijäähdytin, joka on integroitu ilmastointijärjestelmään.

Osastolla on esillä myös Volvo FH 6x2 bulkkiajoon tarkoitettu rekkaveturi, jossa on 540 hv, D13-moottori, takateli, takailmajousitus ja Globetrotter-ohjaamo. Käytössä on I-Shift -vaihteiston polttoaine-taloudellisuusohjelmisto, uusi I-Shift DC –kaksoiskytkinvaihteisto ja I-See –järjestelmä, joka tunnistaa tienpinnanvaihtelut ja hyödyntää tiedot ajon aikana säästäen polttoainetta. Ajoneuvossa on myös ajo- ja näkyvyyspaketit.

Sisällä näyttelyhallissa on esillä FH 13 6x2 rekkaveturi, joka on varustettu muun muassa uudella I-Shift DC –kaksoiskytkinvaihteistolla.

Lisa Kelly

Osallistu kilpailuun ja voita lounas Lisan kanssa

Mikä on ollut sinun urasi jännittävin ajokokemus kuorma-autonkuljettajana? Kerro se lyhyesti meille ja voit voittaa lounaan Lisa Kellyn kanssa messuilla ja pääsylipun Power Truck Showhun. Kaksi tarinansa lähettänyttä palkitaan lounaalla ja pääsylipulla. Lisäksi arvomme muiden osallistuneiden kesken Volvo tuotepalkintoja.

Osallistu lähettämällä tarinasi osoitteeseen markkinointi(at)volvo.com. Kerrothan viestissä lisäksi nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa. Kerro lisäksi t-paitakokosi, jotta saamme sinulle oikean kokoisen palkinnon, mikäli onnetar suosii sinua tuotepalkintoarvonnassa.

Osallistu viimeistään ma 28.7. Voittajiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.
Jakaessasi tarinasi annat Volvo Trucksille luvan sen edelleenkäyttöön markkinointi- tai toimituksellisessa materiaalissa. Tulemme julkaisemaan lähetettyjä tarinoita muun muassa Volvo Trucksin Facebook-ryhmässä nimettöminä.

Iltavalaistus

Lähetä kuva iltavalaistuksesta, osallistu kilpailuun

Power Truck Show:n lauantai-ilta huipentuu kuorma-autojen valoshowhun. Yleisöllä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä ihailemaan rakennettuja kuorma-autoja iltahämärällä.

Ota kuva alueelta löytyvästä Volvo kuorma-autosta iltavalaistuksessa ja jaa se meille Volvo Trucks FI –Facebook-ryhmässä viimeistään 13. elokuuta. Palkitsemme parhaat kuvat Volvo tuotepalkinnoilla.

Kun olet lähettänyt kuvan Facebookiin, lähetä myös viesti osoitteeseen markkinointi(at)volvo.com. Kerrothan viestissä t-paitakokosi ja osoitteen, johon mahdollisen palkinnon voi lähettää. Mikäli et käytä Facebookia, voit osallistua kilpailuun lähettämällä myös kuvan edellä mainittuun osoitteeseen.

Lähetettävän kuvan koko on max. 2MB ja kännykkäkameralla otettu kuva riittää. Jakaessasi valokuvan annat Volvo Trucksille luvan sen edelleenkäyttöön markkinointi- tai toimituksellisessa materiaalissa.