Uudet renkaat - Rengaspalvelu - Raskaspari Oy
Raskaspari Rengaspalvelu

Oikeaan rengasvalintaan kannattaa panostaa

Oikea rengasvallinta on tärkeä asia

Mikkelin ja Iisalmen Raskasparin rengasmyynnin henkilökunta on käynyt laajan rengaskoulutuksen. Pyrkimyksenämme on valita yhdessä kanssasi juuri kuljetuksiisi sopivimmat renkaat. Valinnassa pidetään aina mielessä polttoainetalous.

Asentajamme ovat käyneet perusteellisen rengasasennus- ja korjaus koulutuksen. Koulutuksessa painotettiin oikeiden rengaspaineiden tärkeyttä. Väärä rengaspaine voi nostaa kulutusta jopa enemmän kuin väärin valittu rengas. Raskasparilta lähtiessä lupaamme, että uusissa renkaissasi on aina juuri oikea ilmanpaine.

Kunnon perusvarasto jo heti alkajaisiksi

Päämerkeiksi olemme vallinneet  Michelin, Continental, Kumho ja Semperit renkaat, satsaamme siis laatuun. Haluamme näyttää, että todella panostamme rengasmyyntiin. Jotta rengasmyynti ei jäisi puheen asteelle, olemme hankkineet heti lähtöön kunnon varaston.


Jo tällä hetkellä meillä on varastossa yli 100 uutta ja pinnoitettua rengasta. Lisäksi olemme varustaneet 320 m2 hallin kuormalavahyllyillä renkaiden varastointia varten.  Saat siis heti saman tien alleen uudet renkaat. Lisäksi meillä on nopeat toimitukset maahantuojilta, ja suuremmat erät saamme toimitettua asiakkaille jopa seuraavaksi päiväksi.

Kun asioit Raskasparin rengaspalvelussa, säästät aikaa ja rahaa

Raskasparin korjaamot ovat avoinna arkisin aamu kuudesta ilta kymmeneen ja lisäksi lauantaisin klo 6-14. Voit siis hoitaa rengasasiasi normaalin työajan ulkopuolella. Koko tämän ajan palvelemme normaali hinnastolla ilman lisämaksuja. Lupaako mikään muu rengasliike tällaista palvelua?