Raskasparin verkkokauppa täytti vuoden - Raskaspari Oy - Raskaspari Oy
28.6.2011

Raskasparin verkkokauppa täytti vuodenby Kalle Salonen

Nettikauppa kasvaa ja kehittyy

Raskasparissa on käyty nettikauppaa jo vuoden verran.

Nettikaupan toiminta on keskitetty Iisalmeen jossa kauppaa käytännössä pyörittää Joona Eskelinen. Joona hoitaa itsenäisesti tilausten vastaanoton ja toimituksen asiakkaille.

"Alkutaival oli melko hidasta, mutta nyt tilauksia kertyy jo useampia viikossa", kertoo nettikaupaa pyörittävä Joona. Tällä hetkellä on tilauksia Raskasparin nettikaupan kautta tullut tasan 290 kpl ja myynti on kehittynyt mukavasti. Tämä alkaa jo näkyä Iisalmen myynnissä.

"Suosituimpia tuotteita ovat olleet työvaatteet. Työvaatteissa näkyy selkeästi mainostaminen Konepörssissä. Aina kun Konepörssi ilmestyy tulee tilauksiin piikki. Olemme tarjonneet työvaatteisiin ilmaista painatusta silloin kun tilaukset tehdään nettikaupan kautta. Tämä on selkeästi lisännyt netin kautta tehtäviä tilauksia." Kertoo Joona Eskelinen.

Muita suosikkeja ovat ollet LA-puhelimet, radiot, LED valot, takavalot ja ehkä eniten liikevaihtoa ovat lisänneet taukoilmastointilaitteet jota markkinoimme aktiivisesti Jyväskylän Kuljetus 2011 messuilla.

Vuoden aikana on jo tullut muutamia kanta-asiakkaita jotka ovat tehneet jo neljästä viiteen tilausta.
Tämä kertoo siitä, että nettikaupalla on myös jatkuvuutta.

Joona vinkkaa, että kaupassa on tällä hetkellä hyviä tarjouksia kesätyövaatteista ja varsinkin lisävarusteosiosta löytyy mielenkiintoisia tuotteita koko kalustoon karjapuskurita takavaloihin.

Käy itse tutustmassa nettikauppaan tästä.

Tulosta tämä sivu