Hiukkassuodatin dieselkäyttöisille moottoreille - Aidot Volvo Varaosat - WETTERI POWER TRUCKS
diesel particle filter

Uuden hiukkassuodattimen jälkiasennussarja dieselkäyttöisille moottoreille

Joustava ratkaisu Euro 2- ja Euro 3 -päästömääräykset täyttäville moottoreille

Monet Euroopan kaupungit sallivat tietyillä vyöhykkeillä vain tiukimmat ympäristövaatimukset täyttävien kuorma- ja linja-autojen ajon. Euro 4- ja Euro 5 -moottoreilla varustetut ajoneuvot täyttävät vaatimukset, mutta Euro 2- ja Euro 3 -moottorit eivät.

Siksi Volvo Trucks tuo markkinoille jälkiasennussarjan uudelle hiukkassuodattimelle, joka on tarkoitettu Euro 2- ja Euro 3 -moottoreille. Näin kyseisellä suodattimella varustetuilla Euro 2- ja Euro 3 -autoilla saa ajaa ympäristövyöhykealueilla.

Hiukkassuodatin vähentää pakokaasun sisältämien terveydelle haitallisten aineiden, kuten hiilimonoksidin, hiilivedyn ja hiukkasten, määrää.

Äänenvaimentimen sisällä on katalysaattori, joka on uuden pinnoitteen ansiosta kestävä ja tehokas. Ohjaamossa on pakokaasupaineen tunnistin, joka ilmoittaa suodattimen tilasta ja toiminnasta.

  • Hiukkassuodattimen ansiosta ympäristövyöhykkeillä on mahdollista ajaa
  • Suodatin vähentää terveydelle haitallisia päästöjä 80 - 95 %
  • Ei vaikuta moottorin tehoon
  • Enemmän käyttötunteja helpon huollettavuutensa ansiosta.

Pakokaasupaineen tunnistin ilmoittaa, milloin suodatin on huollettava.Volvo jälleenmyyjäsi huolehtii suodattimen ympäristöystävällisestä puhdistuksesta.

Mikäli haluat saada lisätietoa eduista tai haluat varustaa kuorma-autosi uudella hiukkassuodattimella, ota yhteys lähimpään Volvo jälleenmyyjääsi.