Varaosat & huolto - Huolto ja varaosat - WETTERI POWER TRUCKS
teksti

Huolto ja varaosat

Wetteri Powerin huolto pitää auton ajossa.

Säännöllinen huolto ja oikein ajoitetut korjaustoimenpiteet pitävät yrityksesi kaluston tuloksentekokunnossa. Wetteri Powerin teknisestä palvelusta saat yrityksesi käyttöön toiminta-alueesi parhaat huolto- ja korjauspalveluiden asiantuntijat Veho-hyötyajoneuvoille.

Laaja huoltoverkosto huolehtii sinusta tien päällä.

Wetteri-yhtiöiden ainutlaatuisen laajan huoltoverkoston 90 mekaanikkoa ja seitsemän päivystävää huoltoautoa pitävät yrityksesi kaluston Pohjois-Suomessa jatkuvasti tuloksentekokunnossa ja tien päällä. Huoltoverkostoomme kuuluu 24 tuntia vuorokaudessa palvelevat huollon hätänumerot, joista saat aina apua yrityksesi kalusto-ongelmiin.

Huomioimme asiakkaan tarpeet ja tuomme korjauksen kaluston luo. Mekaanikkojemme monipuolinen kaluston tuntemus ja korkea osaamistaso varmistavat huollolle laadukkaan lopputuloksen.

Kattava oma varaosavarasto sekä tehokas palveluverkosto.

Nopea ja laadukas huolto vaatii oikeita varaosia. Osien nopean saatavuuden varmistamiseksi ylläpidämme erittäin laajaa omaa varaosavarastoa. Mikäli tarvittavaa varaosaa ei löydy heti varastostamme, saamme sen huoltopisteeseen luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta lähes aina alle vuorokaudessa.

Tuloksena on järjestelmä, jossa suurin osa tarvittavista varaosista on saatavilla heti ja osan puuttuessa saamme sen vuorokaudessa 99 % varmuudella huoltopaikalle. Tehokas logistiikkamme minimoi käyttökatkokset ja pitää yrityksesi kaluston ajossa ja tuottavana.

Anna siis Wetteri Powerin hoitaa kalustosi huolto ja keskity huoletta tuloksentekoon!