Kurssitarjonta - Kurssitarjonta - WETTERI POWER TRUCKS
Kuusi kurssia, joista on ratkaisevaa etua

Kurssit, joista on ratkaisevaa etua.

Kuljettajakouluttajamme ovat erittäin taitavia ja kokeneita auto- ja kuljetusalan ammattilaisia. Kurssit paitsi täyttävät ammattipätevyystodistusta koskevat vaatimukset myös huolehtivat siitä, että saat kaiken irti Volvo kuorma-autostasi. Voit valita kaikki kurssit tai vain ne, jotka sopivat tarpeisiisi..Taloudellinen ajotapa (ennakoiva)

1. Taloudellinen ajotapa (ennakoiva)

Kuljettajasi ovat tärkein yksittäinen kannattavuuteen vaikuttava tekijä. Pienillä muutoksilla siinä, kuinka he ennakoivat, käyttävät jarruja ja hyödyntävät ajoneuvon ominaisuuksia, päästään tavallisesti 5–10 prosentin polttoainesäästöihin. Välittömästi. Vähintään yksi viidestä suoritettavasta kursseista tulee olla ennakoivaa ajamista. Volvo Trucksilla on kaksi ennakoivan kurssin vaihtoehtoa; Taloudellinen ajotapa (ennakoiva) ja Turvallinen ajotapa (ennakoiva). Lue lisää »

 

Turvallinen ajotapa (ennakoiva)

2. Turvallinen ajotapa (ennakoiva)

On syytä olla huolissaan siitä, että inhimillinen tekijä on syynä 90 prosenttiin kaikista liikenneonnettomuuksista. Tällä kurssilla käsitellään riskien tiedostamista ja pyritään ymmärtämään esimerkkitilanteiden avulla, kuinka onnettomuuksilta voidaan välttyä ja riskejä pienentää. Tällöin kuormien vaurioiden ja menetysten sekä ajoneuvojen vaurioiden riski pienenee. Vähintään yksi viidestä suoritettavasta kursseista tulee olla ennakoivaa ajamista. Volvo Trucksilla on kaksi ennakoivan kurssin vaihtoehtoa; Taloudellinen ajotapa (ennakoiva) ja Turvallinen ajotapa (ennakoiva). Lue lisää »

 


Digipiirturi ja lainsäädäntö

3. Digipiirturi ja lainsäädäntö

Tällä kurssilla kuljettajat perehdytetään tarkemmin digitaaliseen piirturiin ja kuljetusalan lainsäädäntöön. He oppivat ylläpitämään käyttöastetta, järjestämään työnsä ja seuraamaan ajoaikoja ja lainsäädännön vaatimuksia. Stressi vähenee ja työympäristön laatu paranee. Lue lisää »

 Ensiapu

4. Ensiapu

Osaavatko kuljettajat toimia oikein onnettomuustilanteessa? Osaavat ainakin tämän kurssin jälkeen. Kuljettajia perehdytetään myös terveellisten elintapojen ylläpitämiseen. Sairauspoissaolojen ja loukkaantumisten aiheuttamien menetettyjen työtuntien määrä vähenee. Lue lisää »

Turvalliset kuljetukset

5. Turvalliset kuljetukset

Kurssin tavoitteena on auttaa kuljettajia pienentämään sellaisten onnettomuuksien riskiä, joiden syynä on väärin sijoitettu ja huonosti sidottu kuorma. Kuljettajia perehdytetään myös siihen, kuinka varkauksilta voidaan välttyä. Lue lisää »
euro 6

6. Volvo tekniikka

Koulutuksen tavoitteena on saada kuljettajat perehtymään uuden ajoneuvotekniikan tuomiin ominaisuuksiin ja käyttämään niitä oikein. Lue lisää » 

Työskentely maansiirrossa

7. Räätälöidyt kurssit

Kaikki kurssimme voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tarpeisiin. Esimerkkejä toteutetuista räätälöinneistä ovat muun muassa päällirakennekohtainen tekniikkakoulutus, taloudellisen ajon koulutus yrityksen omaa kalustoa vastaavasti sekä erityiseen työympäristöön räätälöidyt koulutukset. Teemme lisäksi räätälöitynä muun muassa tie- ja työturvakoulutuksia. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi mikäli haluat yrityksellesi räätälöidyn kurssin.