Open deur Dag Duffel 1/10 - Mechelen : Volvo Truck Center
Bouw Volvo Truck Center in Duffel

Opendeurdag in Duffel op 1 oktober

Opendeurdag Duffel op 1 oktober
Kom onze nieuwe garage bezoeken tijdens de open deur dagen op zaterdag 1 oktober vanaf 10u00 tot 20u00.
We verwelkomen u graag met een hapje en een drankje.

Programma
Rondleiding van de gebouwen
Animatie voor kinderen
Kleine restauratie

Nieuw adres
Adolphe Stocletlaan 204
2570 Duffel

Nieuwe garage
De nieuwe garage is sinds 31/5/2011 operationeel. Dankzij deze nieuwe infrastructuur kunnen wij onze klanten in Mechelen en ruime omgeving een veel betere dienstverlening geven. Bovendien is de nieuwe garage bijzonder gemakkelijk te bereiken. Ook investeren wij momenteel in nieuwe medewerkers en de verdere opleiding van onze verkopers en mechaniekers”.

Moderne infrastructuur
De garage is uitgerust met de modernste infrastructuur. In totaal zijn er 6 poorten , waarvan 5 polyvalent wat werkzaamheden betreft en de 6de poort biedt toegang tot een volledige diagnosestraat. Daarnaast is er behalve de kantoren ook een groot parts warehouse gebouwd.
Gemakkelijk te bereiken
De nieuwe vestiging in Duffel is bijzonder gemakkelijk te bereiken. Ze ligt vlakbij de snelweg E19 op enkele minuten van de afrit Rumst. Neem de afslag, volg dan richting Mechelen en aan de verkeerslichten rechtdoor richting Duffel. 2 km verder aan de linker vindt u de  nieuwe garage.

Ruim aanbod
U vindt in Duffel uiteenlopende producten en diensten: Naast Volvo Trucks kan u er ook terecht voor Volvo bus. Preventief onderhoud of herstellingen worden efficiënt en professioneel uitgevoerd met originele Volvo onderdelen. Verder kan u er terecht voor de aankoop en verkoop van tweedehands trucks, een 24uur depannagedienst, verhuur op korte en lange termijn, tacho-ijking en begrenzers alle merken, Dynafleet installatie in alle merken, financieringen, verzekeringen, onderhoudscontracten, chauffeursopleidingen en nog veel meer.