Duurzaamheid - Milieu : Volvo Truck Center
VTC duurzaamheid

Duurzaamheid bij Volvo Truck Center

Voor ons is een kleine CO2-voetafdruk de beste manier om een goede indruk te maken. Dit blijkt uit alles, van de trucks die we verkopen en onderhouden tot ons afvalbeheer.

Wij laten u brandstof besparen. Alle Volvo trucks voldoen aan de laatste milieuvereisten – en dat zal altijd zo zijn. De diensten en trainingen die we aanbieden, verminderen uw brandstofverbruik verder. Dat is goed nieuws voor uw rentabiliteit en voor het milieu. Tot slot kunnen we dankzij onze technici ook het brandstofverbruik van uw oudere trucks aanzienlijk verlagen.

Een schone vestiging. Wat u niet zult zien als u ons een bezoekje brengt, is afval. We houden alles netjes, van de terreinen tot de werkplaatsen. Gemorste olie en andere vloeistoffen worden verzameld, we sorteren al ons afval, en gevaarlijke stoffen worden in veilige containers geplaatst die op slot gaan.

Onze trucks combineren duurzaamheid met businessgericht denken door tegelijkertijd uiterst energiezuinig te zijn en schitterende prestaties te leveren. Maak een afspraak voor een testrit. U hebt niets te verliezen - zeker geen brandstof.