Kwaliteit - Kwaliteit : Volvo Truck Center
Volvo Truck Center kwaliteit

Kwaliteit bij Volvo Truck Center

Elk detail van elke Volvo truck die we verkopen is van de hoogste kwaliteit. Dit streven we ook na bij al onze activiteiten; van de lay-out van onze vestigingen tot de manier waarop we de maximale productieve tijd van uw trucks kunnen garanderen.

We verliezen nooit tijd. In één keer juist is ons motto, en we hebben dan ook aanzienlijk geïnvesteerd in de competenties van ons personeel, en zeker van onze technici. Zo garanderen we u dat uw truck altijd de beste behandeling krijgt. Bovendien werken we snel, maar niet overhaast. Alles voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden, waardoor fouten vermeden worden en het werk uiteindelijk sneller verloopt.

Grote beschikbaarheid van onderdelen. Een goede onderhoudsplanning en de grote beschikbaarheid van onderdelen zijn belangrijke details die onze kwaliteit garanderen. We hebben de meeste gangbare onderdelen op voorraad, en het Europese onderdelenmagazijn van Volvo Trucks is gunstig gevestigd in Gent. Als we een onderdeel nodig hebben, dan is dat maar een uur van ons verwijderd. Zo kunnen we de leveringstijden zelfs nog meer verkorten.