Veiligheid - Veiligheid : Volvo Truck Center
Volvo Truck Center veiligheid

Veiligheid bij Volvo Truck Center

Alles bij Volvo staat in het teken van veiligheid. We verkopen nieuwe Volvo trucks vol veiligheidsfuncties, we houden oude trucks veilig via onderhoud en we leren zelfs kinderen verkeersveiligheid aan.

Veilige trucks – investeringen met weinig risico's. De aankoop van een truck bij ons is op zeer veel vlakken veilig. De chauffeurs zitten goed beschermd in de grondig geteste cabines en intelligent ontworpen beschermingssystemen garanderen ook de veiligheid van andere weggebruikers. Bovendien bieden we trainingen aan in het kader van veilig rijden en de hantering van vrachten. En last but not least: door ons te laten instaan voor de financiering, verkleint u het risico van uw investering aanzienlijk.

Veilig tot uw dienst. Als u ons een bezoek brengt, ziet u misschien kinderen die les krijgen over verkeersveiligheid. In de werkplaats helpt alles - van de verlichting tot de voetgangerspaden - om de werkomgeving van onze technici veilig te maken, zodat ze veilig kunnen werken aan uw trucks voor het best mogelijke resultaat.