Carrière - Vacatures : Garage Kant
Verkoper Olen

Vacature Verkoper Volvo Trucks

Bedrijfsprofiel:

Het verschil maken in service, efficiency en betrouwbaarheid. Dag en nacht klaarstaan om Volvo Trucks te vertegenwoordigen, daar gaat bij Garage Kant het hart sneller van kloppen. Niet voor niets is Garage Kant met zes vestigingen uitgegroeid tot een van de toonaangevende Volvo Truck dealers van de Benelux.  Als full-service bedrijfswagendealer biedt zij transportondernemers en eigen vervoerders een compleet pakket aan diensten aan, 24/7 en 365 dagen per jaar, met altijd het belang van de klant voorop. De sfeer binnen Garage Kant is informeel met korte lijnen. Het team maakt er een sport van  om samen de beste resultaten neer te zetten.

Ons Aanbod:

Een uitdaging om samen met een Belgische topverkoper een interessante en gevarieerde functie met verantwoordelijkheid uit te oefenen, de mogelijkheid om je commerciële talenten maximaal te ontplooien, deelname aan alle verkoopactiviteiten en –opleidingen die door Volvo Trucks worden georganiseerd, een boeiende werkomgeving met een collegiale sfeer en een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen.

Functie-eisen:

Je wordt, samen met Steven Hellemans, het commerciële gezicht van Garage Kant Olen NV, en bent verantwoordelijk voor de verkoop van VOLVO Trucks in deze regio. Je weet behoeften van de klant en de nieuwste Volvo producten bij elkaar te brengen. Daarbij komt je vakinhoudelijke kennis goed van pas. Met een integere en betrouwbare werkwijze win jij het vertrouwen van bestaande klanten en nieuwe relaties. Daarnaast ben je competitief ingesteld maar je blijft een echte teamspeler die zich thuis voelt in een professioneel familiebedrijf.

Beschik je daarenboven over een graduaatdiploma marketing en/of een soortgelijke werkervaring, denk je commercieel en oplossingsgericht, ken je de transportwereld en heb je een basiskennis voertuigtechniek, schrijf je de woorden “KLANT” en “AFSPRAAK” steeds in hoofdletters, ben je aangenaam in de omgang en ben je een teamspeler, ben je flexibel qua werkuren en kan je aardig overweg met de PC (Windows, Word, Excel, PowerPoint en Outlook), kan je mondeling en schriftelijk communiceren in het NL (E en F schrikken je niet af) en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B of C(E), ben je toe aan een eerste of tweede stap in je carrière en durf jij je commerciële prestaties op tafel te leggen ?  Solliciteer dan vandaag !!

Ben jij de geknipte man of vrouw ? 
Contacteer dan:
 
Steven Hellemans

0479/29.78.16

steven.hellemans@garagekant.be
 
of

Eric Cuyt

0475/58.57.10 

eric.cuyt@garagekant.be