onze diensten - diensten : Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens

Onze diensten

Hoofdaannemer
Een bakwagen, een complexe verhuiswagen, een open laadbak, een koel/vries-combinatie, een truck met een laadkraan of laadklep. Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens kan alles leveren, waarbij de opbouw van de truck of ander getrokken materieel aangepast wordt aan de wensen van de klant.

One stop shopping
Eén adres voor al het onderhoud van uw wagenpark. Middels onze gespecialiseerde service werkplaatsen kunnen wij alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de kortst mogelijke tijd vakkundig uit-voeren. Niet alleen de trucks worden onderhouden , maar ook alle soorten getrokken materieel, opleggers, (bestel)bussen, laadkleppen, koelmotoren, etc.

 

Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens heeft een omvangrijke verhuurvloot Volvo FH trekkers op de weg. Als voornaamste voordeel biedt deze vloot de mogelijkheid voor u om pieken en dalen in de vraag naar transport gemakkelijk op te vangen.

Vepla
In Broek op Langedijk beschikt Van der Linden van Sprankhuizen bedrijfswagens over een schade en spuitwerkplaats, genaamd Vepla, die werkzaamheden verricht op het gebied van: truckspuiten, verbouw, renovatie, schadereparaties aan chassis, cabines, laadbakken en bestel(bussen). Tevens beschikt de Vepla over een eigen reclame- en designafdeling.