Home - Volvo Truck Center : Volvo Group Truck Center

Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld. Met de drie kernwaarden en een compleet programma trucks geeft Volvo Trucks gestalte aan: kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu.

Alle modellen zware en middelzware Volvo-Trucks
- Volvo FH16
- Volvo FH
- Volvo FM
- Volvo FMX
- Volvo FE
- Volvo FL
Volvo Trucks
 

Renault Trucks

Volvo Group Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks en is uw adres voor de Renault Master, Renault Maxity en de Renault Trucks D Cab 2 m. Uiteraard bieden wij een totaalpakket met uitgebreide service.

Renault Trucks
- Renault T
- Renault K
- Renault C
- Renault D

Renault Bestelwagens
- Master
- Master Chassis Cabine
- Maxity
Renault Trucks
 

Used Trucks

Volvo Group Truck Center is het adres voor een gebruikte truck of bestelwagen. Waarbij wij u dezelfde steun en service geven als voor een nieuwe truck. Zo bent u zeker van een uitstekende kwaliteit. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Used Trucks
 

Cor Valstar Transportkoeling

Cor Valstar Transportkoeling (C.V.T.) heeft ruim dertig jaar ervaring en is toonaangevend in onderhoud en reparatie aan koelmotoren. Door optimale service te bieden, ook in combinatie met trailerservice, heeft u één aanspreekpunt voor al het onderhoud aan uw getrokken materieel.

Cor Valstar
 
Volvo Trucks Renault Trucks Used Trucks Cor Valstar Transportkoeling
kaart

Altijd een vestiging van VGTC in uw buurt!

Volvo Group Truck Center (VGTC) heeft 11 vestigingen verspreid over West-Nederland. Wij zijn zowel Volvo Trucks dealer als dealer van Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens en bieden u het volledige productengamma. Ons team staat klaar om de beste oplossing voor u uit te werken. We kijken uiteraard naar de truck zelf, maar ook naar mogelijke financiering, verzekeringen en de verschillende opties met betrekking tot onderhoud.

Aalsmeer -  Alblasserdam - Alphen aan den Rijn - Almere - Amsterdam - Berkel en Rodenrijs - Gorinchem - Maasdijk - Rijnsburg - Rotterdam - Zoetermeer.

Nieuwsberichten VGTC

Loading...