Karriere & jobb - Karriere & jobb : Volvo Truck Center
Vil du bli en del av vårt kompetente team?

Karriere & jobb

Alle forhandlere og ansatte i Volvo Trucks er en del av et team. Alle tar aktivt del i selskapets utvikling, endringer og fremtid. Vår innsats og engasjement gjenspeiler respekt for det enkelte individ.

Vi legger ned stor innsats i å skape et arbeidsmiljø og gir ansatte muligheter for å utnytte og forbedre egne kunnskaper, ferdigheter og kreative evner. Vi tar aktivt del i selskapets utvikling og fremtid. Volvokulturen finnes overalt og handler like mye om utvikling, om få gjennom sine ideer,  som å kunne trives og se på muligheter for å gjøre en karriere for en hele livet i gruppen, lokalt eller globalt.

Lyst til å jobbe hos Volvo, du også? Bli med og voks sammen med oss!

Volvokonsernets visjon er å bli verdenslederen i bærekraftige transportløsninger. Dette er en avgjørende faktor i å oppnå denne visjonen våre ansatte og deres ferdigheter. I Sverige er Volvo Trucks Corporation den største arbeidsgiveren i landet, og globalt har vi mer enn 90 000 ansatte.

Vi vil ha deg!
Våre virksomheters framgang bygger på våre medarbeidere. Vi er hele tiden på utkikk etter talentfulle, innovative mennesker som liker å arbeide i et kreativt og dynamisk miljø. Vi vil være det opplagte valget som en arbeidsgiver. Vi setter derfor stor innsats i å skape et godt arbeidsmiljø med utviklende arbeidsoppgaver hvor den enkeltes bidrag er anerkjent og nye ideer er høyt verdsatt.

Er du den vi ser etter?