Pressemeldinger - Nyheter : Wist Last & Buss
28.06.2013

Vi bommet ettertrykkelig!Årets Volvo-karavane er avsluttet, og selv om man kan kalle det en helbom, så er Volvo Norge AS svært tilfreds med resultatet…

Karavanen startet i Drammen den 3. april og ble avsluttet i Alta den 20. juni. Hele 57 steder ble besøkt - Norge rundt.

- Denne gangen ville vi besøke alle, fra syd til nord, forteller Torstein Magelssen som har vært ansvarlig for den omfattende karavanen.

På et meste har 10 kjøretøyer deltatt, og Volvo-karavanen har tilbakelagt 9700 kilometer på norske veier. I tillegg kommer prøvekjøringene som til sammen ble på 89000 kilometer.

Vi bommet, men er strålende fornøyd

- Målet var 2500 prøvekjøringer med sjåfører og bileiere landet rundt - vi endte opp på nære 3500. Vi hadde også som mål å få 500 nye medlemmer til Volvo Sjåførklubb Norge - vi endte opp med nesten 1500 nye medlemmer, og er snart totalt oppe i 5000 medlemmer siden oppstart i 2011, forteller Magelssen.

Volvo-karavanen 2013 ble en suksess, og vi har neppe opplevd noen lignende tidligere. Ikke bare var det Volvo-kunder innom, men både store og små bileiere og sjåfører som i dag kjører andre bilmerker var svært nysgjerrige på den nye FH-serien til Volvo. Og tilbakemeldingene var faktisk udelt positive.

Gode samarbeidspartnere og glød fra egne rekker

En rekke samarbeidspartnere deltok med utstyr i årets karavane. Vognservice, NorSlep, OP Höglund, CMT, Intracon AS, Volvo Maskin, Volvo Financial Service, Transportkompetanse AS, Relieff  Reklame og VBG har alle bidratt til at årets karavane ble vellykket. At det i tillegg har vært en stor entusiasme fra egne ansatte, gjør jo sitt til at man får en betydelig positiv effekt i hele organisasjonen. Ansatte fra Volvo Norge AS, samt ansatte ute i forhandlernettet, har vist en entusiasme og en glød man aldri før har opplevd. Og forhandlerne har etter karavanens besøk fortalt om en rekke forespørsler på tilbud om ny bil og ikke minst, en rekke kontrakter er undertegnet takket være at kundene er blitt overbevist gjennom prøvekjøringene.

Neste karavane er allerede planlagt

Som de fleste nå vet, har Volvo Trucks fornyet hele sitt modellprogram, og allerede neste vår er det planlagt en minst like omfattende karavane Norge rundt, da med alt av nye modeller Volvo nå kan presentere.

- Til tross for at vi akkurat er ferdige med Volvo-karavanen 2013, gleder vi oss allerede nå til å ta turen på nytt - Norge rundt. Årets karavane har vært en suksess, og vi vil neste vår vise våre kunder og hele transport-Norge alle våre nye modeller, avslutter Magelssen.

FAKTA OM KARAVANEN:

 • 5 nye Volvo FH har deltatt
 • 3 nye busser har deltatt
 • 1 Renault Master
 • 1 Volvo FH 16 med Volvos nye showtrailer har vært med
 • 57 steder er besøkt
 • 9 700 kilometer er tilbakelagt - Norge rundt
 • Bilene er prøvekjørt 89 000 kilometer - uten uhell eller tekniske problemer!
 • 72 000 liter diesel har gått med
 • 6 000 T-skjorter er delt ut
 • 1 500 nye medlemmer i Volvos Sjåførklubb Norge
 • Tømmerbilen ble mest prøvekjørt - 27 400 kilometer

28. juni 2013

Se http://www.thenewsmarket.com/volvogroup for video i kringkastingskvalitet om Volvo-konsernets produksjonsanlegg og produkter. Du kan laste ned bilder i form av MPEG2-filer eller bestille dem på Beta SP-bånd. Registrering og video er gratis for media.

Alle bilder, filmer, animasjoner og illustrasjoner er tilgjengelige Volvo Trucks Media Gallery: http://images.volvotrucks.com/

Alle YouTube-filmer: http://www.youtube.com/user/VolvoTrucks

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av 2300 forhandlere og verksteder i mer enn 140 land. Volvo-lastebiler monteres i 16 land over hele verden. I 2012 ble det solgt mer enn 105 000 Volvolastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer og transmisjoner for maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester. Alt Volvo gjør, er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.

For ytterligere informasjon, kontakt: Volvo Norge AS v/Torstein Magelssen, telefon +47 23 17 66 16/mobil +47 90 77 52 55 e-post: torstein.magelssen@volvo.com

Her passerer Volvo-karavanen ”Nordlandsporten” på vei hjem etter en svært vellykket turne, med besøk på 57 steder Norge rundt. image/pjpeg 1,7 MB
Torstein Magelssen har vært ansvarlig for Volvo-karavanen 2013, og han er strålende fornøyd med oppslutningen, til tross for at man ”bommet” ettertrykkelig… image/pjpeg 904 KB
Volvo-karavanen i regnvær, men uansett, en obligatorisk stopp på Polarcirkelen må alltid gjennomføres. image/pjpeg 1,3 MB
Back

Abonner på Volvo Trucks Nyheter

Ønsker du å bli varslet via e-post og/eller via mobiltelefon når Volvo Trucks publiserer nyheter på hjemmesiden eller på WAP-portalen? Vennligst fyll inn ditt navn, firma, e-postadresse og/eller mobiltelefonnummer i skjemaet nedenfor.

 •  
 •  
 •  
 •  

Ved å godta, tillater du Volvo Trucks å lagre dine personlige data og bruke dem til liknende utsendelser.