Pressemeldinger - Nyheter : Wist Last & Buss
18.06.2013

Volmax sin satsing på kollektivtransport gir resultaterVolmax har gjennom målrettet arbeid over tid opparbeidet kompetanse på service og vedlikehold av busser på sine anlegg. Dette arbeidet har blant annet resultert i overtagelse av Nettbuss sitt anlegg på Vikersund.

 

Volmax er stolte av at Nettbuss har valgt vårt anlegg på Borgeskogen for klargjøring av 79 nye busser. Bussene er en konsekvens av BRAKAR anbudet som resulterte i leveranse av VOLVO busser til Buskerud. Fra midten av mai og fremover til 1. juli vil det være en kontinuerlig levering av busser for klargjøring, montering av GPS utstyr og billettbord

Bussene skal gå i området Svarstad, Kongsberg, Vikersund og opp Nummedalen. Når alle bussene er i operativ drift vil de ha sitt vedlikehold på vårt anlegg på Kongsberg og vårt nyoppstartede anlegg på Vikersund.

Alle bussene er levert komplett fra VOLVO og er universelt utformet med rullestolheis/rampe, aircondition og setebelter. Det leveres busser av typen VOLVO 7900, 8900 og 9700.

På onsdag 19. juni vil det være parkert ca. 60 busser på anlegget på Borgeskogen som er klare til levering og dere er velkommen til visning av bussene på onsdag 19. juni. Ta kontakt med oss for omvisning.

Med vennlig hilsen

for Volmax AS

Erik Edler-Woll

Markedsdirektør

Kontaktpersoner: Grant Larsen, administrerende direktør, 951 13 800, grant.larsen@volmax.no Erik Edler-Woll, markedsdirektør, 928 93 714, erik.edler-woll@volmax.no Tore Løveid, driftsdirektør, 464 30 200, tore.loveid@volmax.no Tor Ivar Pedersen, servicemarkedssjef, 971 82 067, tor.ivar.pedersen@volmax.no

Volmax sin satsing på kollektivtransport gir resultater image/pjpeg 78 KB
Volmax sin satsing på kollektivtransport gir resultater image/pjpeg 301,9 KB
Back

Abonner på Volvo Trucks Nyheter

Ønsker du å bli varslet via e-post og/eller via mobiltelefon når Volvo Trucks publiserer nyheter på hjemmesiden eller på WAP-portalen? Vennligst fyll inn ditt navn, firma, e-postadresse og/eller mobiltelefonnummer i skjemaet nedenfor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ved å godta, tillater du Volvo Trucks å lagre dine personlige data og bruke dem til liknende utsendelser.