pressreleases - Nyheter från Volvo Lastvagnar : Bilbolaget Lastvagnar
2013-12-02

Premiär i lastbilsvärlden för Volvo På Väg PodradioNu kan lastbilsintresserade lyssna när de vill på podradio från Volvo På Väg. Innehållet är unikt för podsändningen och det första avsnittet är ett samtal med Boije Ovebrink, som till vardags rattar Mean Green, världens snabbaste hybridlastbil.

För 52 år sedan gavs det första numret av tidningen Volvo På Väg ut, ett transportmagasin från Volvo Lastvagnar. För femton år sedan kom online-versionen. Nu blir Volvo På Väg först i lastbils-Sverige med att strömma ut ur lastbilshyttens högtalare. Den 2 december är det premiär för Volvo På Väg Podradio. Ett podradioprogram som går att lyssna på precis när man har tid och lust, genom att ladda ner det till en iPhone eller Androidtelefon, dator, surfplatta eller någon annan enhet. Podradiosändningen går också att lyssna på direkt på webben på www.volvopavag.com eller via Volvo Lastvagnar Sveriges Facebooksida. Där finns också de enkla stegen beskrivna hur man laddar ner avsnittet till en app för podradio.

Programledare för Volvo På Väg Podradio är göteborgaren och motorjournalisten Peter Sundfeldt, känd från bland annat Motorjournalen på Kanal 5 och som skribent i Teknikens Värld. I det första avsnittet reser Peter Sundfeldt till Motala där han träffar Boije Ovebrink över ett fika. Det blir samtal om sheriffer, ylande motorbromsar, bristen på mekaniker och förare i lastbilsbranschen, Mean Green och förstås även en del truckracingminnen.

- Det ska bli mycket spännande att se hur vår podradiosändning tas emot, säger Susanne Frödin, nordisk marknadskommunikations- & PR-chef för Volvo Lastvagnar och tf chefredaktör för Volvo På Väg. Vi vill hitta nya vägar att nå förare och lastbilsintresserade och erbjuda dem en trevlig och intressant stunds avkoppling.  Podradioformatet gör ju att du kan lyssna var du vill - i lastbilshytten, på promenaden eller i soffan. Det ska vara smidigt.

Länk för Apple-enheter: http://tiny.cc/59jg7w

Länk för Android-enheter: http://tiny.cc/sakg7w

För ytterligare information kontakta: Susanne Frödin Nordisk marknadskommunikations- och PR-chef Volvo Lastvagnar Tel: 031-322 08 20 E-post: susanne.frodin@volvo.com

Ett podradioprogram som går att lyssna på precis när man har tid och lust. image/pjpeg 3,5 MB
Susanne Frödin, nordisk marknadskommunikations- & PR-chef för Volvo Lastvagnar och tf chefredaktör för Volvo På Väg. image/pjpeg 1,2 MB
Tillbaka

Prenumerera på Nyheter från Volvo Lastvagnar

Vill du bli kontaktad via e-post och/eller sms när Volvo Lastvagnar publicerar nyheter på den här sidan? Fyll i så fall i ditt namn, företag, e-post adress och/eller mobiltelefonnummer nedan.

  •  
  •  
  •  
  •  

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med din förfrågan.