Karriär & jobb - Karriär & jobb : Volvo Truck Center
The Uptime team

Vill du bli en superhjälte?

Vår framgång som företag bygger framför allt på våra medarbetare och just nu söker vi fler superhjältar till våra verkstäder. 

För oss är det medarbetarna som gör skillnad och som gör oss till ett framgångsrikt företag. Om du är intresserad av lediga tjänster, se om det finns något som passar dig under lediga tjänster i menyn till vänster. Vi är ständigt på jakt efter duktiga, innovativa människor som tycker om att jobba i en kundnära och dynamisk miljö.

Vi vill vara det självklara valet som arbetsgivare och strävar därför efter att skapa en god arbetsmiljö med utvecklande arbetsuppgifter där den enskildes insatser erkänns och nya idéer värderas högt. Är du den vi söker?
Alla medarbetare inom Volvo Truck Center tillhör ett arbetslag och vi arbetar med energi, engagemang och respekt för individen.

Volvokulturen finns i väggarna och handlar lika mycket om utveckling och att man får igenom sina idéer som att man trivs och ser möjligheten att göra karriär ett helt liv inom koncernen, lokalt eller globalt.

Kolla in filmerna nedan och se om du kan identifiera dig med våra superhjältar...