lediga tjänster - Lediga tjänster : Finnvedens Lastvagnar AB
Jobba hos oss på Finnveden

Vi söker ...

SERVICEMARKNADSCHEF

Vill du ta vår serviceorganisation till nästa nivå?

Vi söker nu en servicemarknadschef med övergripande ansvar för våra 8 serviceverkstäder i region Öst, innefattande ett område från Växjö upp till Västervik i norr och ner till Karlshamn i söder. Huvuduppdraget är att strategiskt och operativt leda och utveckla verksamheten till att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk. Ambitiöst men tveklöst möjligt genom att ta totalansvar över serviceerbjudandet och tydligt våga visa vägen framåt för organisationen.

Framgång i rollen vilar på din utpräglade affärsmässighet och ditt kundorienterade synsätt. Likaså på din förmåga att sätta dig väl in i verksamhetens alla delar och stå såväl kunder som medarbetare nära för att kunna förstå deras vardag och utmaningar. Din organisation består av ca 90 kunniga och duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och administration. Du har givetvis budget- och resultatansvar, samt ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Såklart har vi har stora förväntningar på din förmåga att coacha människor till önskat resultat. Vi vill att du brinner för förbättrings- och förändringarbete, och vet hur du ska leda människor i detta. Rollen kräver sin insats av mod, kreativitet och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Du har med dig erfarenhet av strategiskt arbete, verksamhetsplaner och affärsutveckling. Allra helst från eftermarknadsledet men det är inte skrivet i sten. Genom åren har du bevisat dig själv resultatmässigt, och lyckats bygga goda och långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Ditt ledarskap är väl beprövat och du drivs av att se människor växa i ansvar och utvecklas i sina roller. Du måste också trivas i en målstyrd organisation och känna dig bekväm med analys och rapportering av resultat.

Din boendeort är med fördel Växjö eller Kalmar. Tjänsten innebär en hel del resor, oftast över dagen men övernattningar förekommer. Svenska behärskar du i tal och skrift och du känner dig bekväm med att använda din engelska. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare.

Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan. Slå oss en signal om du har frågor om tjänsten, vi besvarar dem mer än gärna.

VD, Anna Liljedahl: 036-32 81 57.
HR-chef, Tina Edsmalm: 036-32 81 69.MEKANIKER
Vi söker kontinuerligt efter skickliga mekaniker med framåtanda till våra verkstäder. Kan det vara du? Tveka då inte att skicka in din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy. 

Missa inte chansen att bli en del av vårt team med härlig atmosfär och hög kompetens!
Just nu har vi behov på följande orter:

Mariestad
Ansök via: career.mariestad@finnvedenslast.se, rekryterande chef  Martin Friberg 0501-635 70
Ängelholm
Ansök via: career.angelholm@finnvedenslast.se, rekryterande chef Magnus Henrysson  0431-898 96
Jönköping
Ansök via: career.jonkoping@finnvedenslast.se, rekryterande chef Samuel Lönnqvist 036-34 82 53 eller Jan Sandberg 036-34 82 14.
Oskarshamn
Ansök via: career.oskarshamn@finnvedenslast.se, rekryterande chef MattiasWalett,
0491 - 895 59.
Kalmar
Ansök via: career.kalmar@finnvedenslast.se, rekryterande chef Mattias Walett, 0480 - 42 13 03.
Nybro
Ansök via: career.nybro@finnvedenslast.se, rekryterande chef Peter Johansson, 0480 - 42 13 10.
Vimmerby
Ansök via: career.vimmerby@finnvedenslast.se, rekryterande chef Mikael Petersson, 0490-671 05.
Nässjö
Ansök via: career.nassjo@finnvedenslast.se, rekryterande chef Rolf Robertsson 0380-55 67 95.

Löpande urval gäller så vila inte på hanen, skicka in din ansökan redan idag! Vi gillar ordning och reda och vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i ansökan. Var noga med att tydliggöra vilken ort du är intresserad av.