lediga tjänster - Lediga tjänster : Finnvedens Lastvagnar AB
Jobba hos oss på Finnveden

Vi söker ...

Mekaniker med framåtanda sökes i Smålandsstenar och Ljungby.


Vi är ett driftigt gäng som söker nästa kugge till vår verkstad i Smålandsstenar och Ljungby. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas som mekaniker hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy.

Vi är ett team med härlig atmosfär och hög kompetens. Missa inte chansen att bli en del av det! Löpande urval gäller så skicka in din ansökan redan idag till Smålandsstenar: anders.thelin@finnvedenslast.se
Ljungby: anders.lindblom@finnvedenslast.se
Vi gillar ordning och reda, se därför till att bifoga ditt CV och personliga brev i ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta:
Smålandsstenar Anders Thelin på 0371 - 334 73.
Ljungby Anders Lindblom på 0372 - 741 49.Servicechef

Är du en ledare med mod och handlingskraft?

Då kan du vara rätt för tjänsten som servicechef för vår huvudverkstad i Jönköping. Vår ambition är att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk, och vi söker dig med rätt driv och verktyg för att ta vara på det vi redan idag gör mycket bra samt vidareutveckla såväl servicekoncept som flöden med sikte på våra offensiva mål vad gäller omsättning, resultat och kundnöjdhet.

I vardagen står du kunder och medarbetare nära, och är engagerad i verksamhetens alla delar. Din organisation består av ca 30 kunniga och duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och administration. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Servicemarknadschefen för region väst.

Rollen kräver sin insats av mod och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt. Vi är en målstyrd organisation, där laget går före jaget och kunden alltid står i fokus, och det måste givetvis falla dig på läppen för att du ska trivas hos oss. Nyckeln till framgång ligger i ditt ledarskap, och här har vi förväntningar. Din förmåga att leda och coacha dina medarbetare till önskat resultat samt skapa en miljö präglad av delaktighet och arbetsglädje är avgörande.

Du har med dig erfarenhet av ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team samt ta fram handlingsplaner och omsätta dem i praktiken. Vi sticker inte under stol med att det är en fördel att ha god kännedom om vår bransch och eftermarknadsledet, men du kan likväl ha en chefsbakgrund inom t ex produktion. Det viktiga är att du har det som krävs för att utveckla affären , kan leda människor i förändring, och är en fena på att bygga starka relationer inom och utom organisationen för att säkerställa kundnöjdhet.  

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Acconia och du söker tjänsten via denna länk: http://rekrytering.acconia.se/Annons/1623/servicechef


 


Vill du vara med och leda Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar mot nya framgångar? 
 

 

Vi söker en Säljchef med förmåga att skapa maximala förutsättningar för säljteamet i Region Syd att göra många och lönsamma affärer. Du har det övergripande ansvaret för marknadsbearbetningen och försäljningen inom din region, där grundbultarna är ett aktivt och synligt ledarskap, coachning och stöttning av dina säljare efter deras individuella behov, samt tydliga målbilder att arbeta mot. Det är du som översätter företagets försäljningsstrategi och gör den begriplig i praktisk handling för dina säljare. Vi förväntar oss att du generöst delar med dig av dina erfarenheter och din affärsmässighet, och trivs med att ta hand om egna kunder samtidigt som du bibehåller riktningen för teamet.

Du rapporterar till marknadschefen och blir en nyckelspelare i marknadsledningen, där du ges möjligheten att påverka såväl försäljningsstrategi som kunderbjudande. Dina förutsättningar består av ett positivt och målfokuserat säljteam, ett av Volvos modernaste och högteknologiska modellprogram någonsin, samt en säljkultur som andas personlighet, fighting spirit och långsiktighet. Hos oss är alla med i affären och den goda dialogen med servicemarknaden är såklart avgörande för din framgång. Likaså relationerna med övriga medspelare inom och utom organisationen, Volvo Lastvagnar i synnerhet.

Du är idag en erfaren ledare med kommersiell bakgrund. Branscherfarenhet ger ett plus i kanten, men det viktiga är dina tidigare resultat inom relationsbaserad försäljning av teknologiska produkter. Stor vikt läggs vid dina drivfaktorer och personliga egenskaper. Rollen är mångfacetterad och vi ser framför oss att du är en god kommunikatör med en övertygande personlighet, en utvecklare som strävar efter att ständigt förbättra affärsprocessen, en strateg som sätter rätt prioriteringar för att kunna lyckas med uppgiften, men också en analytiker som upptäcker och agerar vid avvikelser från planen.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Placeringsort är Ängelholm.
Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till: tina.edsmalm@finnvedenslast.se.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta marknadschef Torbjörn Strand på tfn 0470 - 74 83 05.

 


Kundmottagare
 

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår verkstad i Ljungby söker vi nu en kundmottagare som planerar och hanterar bokningar av fordon samt ser till att fördela ut arbetet till rätt mekaniker. Din målbild är, kort och gott, att se till att vår verkstad har en jämn och hög beläggning. Rollen ställer krav på tät och tydlig dialog med våra kunder. Du gör en behovsanalys, rekommenderar åtgärd och ser till att hela tiden följa upp vår insats och återkoppla status. Det är så du vinner såväl förtroende som nästa affär. Vi är stolta och hedrade över vårt jämna inflöde av uppdrag, men aldrig nöjda. Det krävs att hela teamet ständigt är på tårna och jobbar med siktet inställt på en fullbokad verkstad och kundens totalupplevelse.

Du är en mycket serviceinriktad person som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du har dessutom öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Bäst trivs du i en arbetsmiljö där det finns plats för ett fartfyllt arbete, en stor dos kommunikation och ett och annat skämt. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Du har möjligtvis några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar kanske idag som lastbilsmekaniker med en önskan om att omsätta dina färdigheter i en annan roll. Förmodligen är du en inbiten fantast av tunga fordon med kunskap om branschens utmaningar och kan med lätthet förstå våra kunders behov. Vi tar för givet att du har god datavana, samt vill bidra med positiv energi i ett gott gäng som stöttar varandra. Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt. Finns det någon gång den gamla klyschan "spindeln i nätet" stämmer, så är det här.

Urval sker löpande så vila inte på hanen med din ansökan till Servicechef Anders Lindblom: anders.lindblom@finnvedenslast.se,
som också mer än gärna besvarar frågor om tjänsten, tfn 0372-741 49.

 

Servicechefer
Växjö
 & Ängelholm 

Är du en ledare med mod och handlingskraft?  

Då kan du vara rätt för tjänsten som servicechef för vår verkstad i Växjö, Falköping eller Ängelholm. Vår ambition är att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk, och vi söker dig med rätt driv och verktyg för att ta vara på det vi redan idag gör mycket bra samt vidareutveckla såväl servicekoncept som flöden med sikte på våra offensiva mål vad gäller omsättning, resultat och kundnöjdhet.

I vardagen står du kunder och medarbetare nära, och är engagerad i verksamhetens alla delar. Din organisation består av kunniga och duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och administration. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Servicemarknadschefen för region Öst/Skaraborg/Syd.

Rollen kräver sin insats av mod och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt. Vi är en målstyrd organisation, där laget går före jaget och kunden alltid står i fokus, och det måste givetvis falla dig på läppen för att du ska trivas hos oss. Nyckeln till framgång ligger i ditt ledarskap, och här har vi förväntningar. Din förmåga att leda och coacha dina medarbetare till önskat resultat samt skapa en miljö präglad av delaktighet och arbetsglädje är avgörande.

Du har med dig erfarenhet av ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team samt ta fram handlingsplaner och omsätta dem i praktiken. Vi sticker inte under stol med att det är en fördel att ha god kännedom om vår bransch och eftermarknadsledet, men du kan likväl ha en chefsbakgrund inom t ex produktion. Det viktiga är att du har det som krävs för att utveckla affären , kan leda människor i förändring, och är en fena på att bygga starka relationer inom och utom organisationen för att säkerställa kundnöjdhet.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till:
Växjö/Ängelholm:
tina.edsmalm@finnvedenslast.se
Tveka inte att slå oss en signal om du har frågor om tjänsten, vi besvarar dem mer än gärna.

Växjö:
Servicemarknadschef, Michael Hofverhagen: 0480-42 13 10.
HR-chef, Tina Edsmalm: 036-32 81 69.
 
Ängelholm:
Servicemarknadschef, Åsa Gustavsson: 036-34 82 05. 
HR-chef, Tina Edsmalm: 036-32 81 69.
Vi ökar takten och söker ännu en säljare med vinnarskalle! 
 

Nu söker vi dig med kapacitet att sälja världens bästa lastbil inom distriktet Jönköping/Skaraborg. Din plattform består av hängivna chefer och kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar, samt support och utbildning från såväl våra egna som Volvos led. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, samt därtill lägger en stark vilja att göra bra affärer, då kommer du att lyckas som säljare hos oss.

Rollen ställer krav på ett självständigt, driftigt och flexibelt arbetssätt. Vinnarskalle ska du ha, men även din samarbetsförmåga och lyhördhet är avgörande för din framgång. Du har ditt hjärta i relationsbaserad försäljning och trivs med en kundbas av skiftande karaktär och med olika behov. Vi har en förväntan om att du lyssnar av och bearbetar din marknad med engagemang och systematik samt vill jobba mot tydliga målbilder.

Du är idag en dokumenterat erfaren säljare, som söker nästa utmaning i karriären. Har vi tur så har du branschbakgrund men det är inget krav från vår sida. Vårt fokus ligger på att utöka vårt team med rätt person. Någon med goda idéer och hög energi som vill och kan bidra till företagets offensiva mål vad gäller omsättning, lönsamhet och kundnöjdhet, samt trivs i en miljö präglad av högt tempo, arbetsglädje och en stor dos "fighting spirit".

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till:
tina.edsmalm@finnvedenslast.se.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ulf Rudolfsson på tfn 036-34 82 02.

Servicechef

Är du en ledare med mod och handlingskraft?

Då kan du vara rätt för tjänsten som servicechef för vår huvudverkstad i Jönköping. Vår ambition är att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk, och vi söker dig med rätt driv och verktyg för att ta vara på det vi redan idag gör mycket bra samt vidareutveckla såväl servicekoncept och flöden med sikte på våra offensiva mål vad gäller omsättning, resultat och kundnöjdhet.

I vardagen står du kunder och medarbetare nära, och är engagerad i verksamhetens alla delar. Din organisation består av ca 30 kunniga och duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och administration. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Servicemarknadschefen för region väst.

Rollen kräver sin insats av mod och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt. Vi är en målstyrd organisation, där laget går före jaget och kunden alltid står i fokus, och det måste givetvis falla dig på läppen för att du ska trivas hos oss.. 

Nyckeln till framgång ligger i ditt ledarskap, och här har vi förväntningar. Din förmåga att leda och coacha dina medarbetare till önskat resultat samt skapa en miljö präglad av delaktighet och arbetsglädje är avgörande. För att lyckas infria våra kundlöften måste alla vara engagerade och förstå vad god service är och varför det är viktigt. I det arbetet är det du som visar vägen, ibland utmanar, men framförallt uppmuntrar allas goda idéer till förbättring av affären och verksamheten.

Du har med dig erfarenhet av ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team samt ta fram handlingsplaner och omsätta dem i praktiken. Vi sticker inte under stol med att det är en fördel att ha god kännedom om vår bransch och eftermarknadsledet, men du kan likväl ha en chefsbakgrund inom t ex produktion. Det viktiga är att du har det som krävs för att utveckla affären , kan leda människor i förändring, och är en fena på att bygga starka relationer inom och utom organisationen för att säkerställa kundnöjdhet.  

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till: tina.edsmalm@finnvedenslast.se. Tveka inte att slå oss en signal om du har frågor om tjänsten, vi besvarar dem mer än gärna.

Servicemarknadschef, Åsa Gustavsson: 036-34 82 05.
HR-chef, Tina Edsmalm: 036-32 81 69.

 


MEKANIKER
Vi söker kontinuerligt efter skickliga mekaniker med framåtanda till våra verkstäder. Kan det vara du? Tveka då inte att skicka in din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy. 

Missa inte chansen att bli en del av vårt team med härlig atmosfär och hög kompetens!
Just nu har vi behov på följande orter:

Ängelholm
Ansök via: career.angelholm@finnvedenslast.se, rekryterande chef Magnus Henrysson  0431-898 96
Jönköping
Ansök via: career.jonkoping@finnvedenslast.se, rekryterande chef Jan Sandberg 036-34 82 14.
Oskarshamn
Ansök via: career.oskarshamn@finnvedenslast.se, rekryterande chef MattiasWalett,
0491 - 895 59.
Kalmar
Ansök via: career.kalmar@finnvedenslast.se, rekryterande chef Mattias Walett, 0480 - 42 13 03.
Nybro
Ansök via: career.nybro@finnvedenslast.se, rekryterande chef Peter Johansson, 0480 - 42 13 10.
Vimmerby
Ansök via: career.vimmerby@finnvedenslast.se, rekryterande chef Mikael Petersson, 0490-671 05.
Nässjö
Ansök via: career.nassjo@finnvedenslast.se, rekryterande chef Rolf Robertsson 0380-55 67 95.

Löpande urval gäller så vila inte på hanen, skicka in din ansökan redan idag! Vi gillar ordning och reda och vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i ansökan. Var noga med att tydliggöra vilken ort du är intresserad av.