Appar från Volvo Lastvagnar - Nyheter & media : Skånebil Lastvagnar AB
Volvo Trucks apps

Appar från Volvo Lastvagnar

Oavsett om du sitter i din lastbil eller gör något annat, erbjuder Volvo Lastvagnar en rad användbara och underhållande appar till din iPhone, iPad, smartphone eller läsplatta. Apparna finns att ladda ner gratis från iTunes App Store och i de flesta fall även från Google Play.


Volvo Lastvagnars Förarhandbok

Volvo Lastvagnars Förarhandbok

Hitta din chassiunika version av Volvo Lastvagnars Förarhandbok. Handboken ger dig tillgång till användarmanualen för just din lastbil samt instruktionsfilmer som beskriver några av lastbilens funktioner. Du kan också utforska funktioner och produktegenskaper hos andra lastbilsmodeller från Volvo. Appen gäller för Volvo FH16, Volvo FH, Volvo FM och Volvo FMX (gäller ej lastbilar byggda i Sydamerika). Appen är tillgänglig på engelska och svenska.

Förarhandboken i Google play
Förarhandboken i iTunes
Förarhandboken - onlineversion

Volvo FH

Volvo FH-serien – produktguide

Upptäck Volvo FH-serien i din iPad! Bläddra igenom beskrivningar av alla de viktigaste funktionerna tillsammans med fantastiska bilder och filmer. Applikationen innehåller även tekniska specifikationer och information om tillval.

Volvo FH-serien i iTunes (endast för iPad)

Truck Finder

Truck Finder – hitta begagnade lastbilar

Letar du efter en begagnad lastbil eller trailer/släp? Truck Finder är en användbar app där du enkelt hittar bilder och information om begagnade lastbilar. Appen visar specifikationer, bilder samt kontaktuppgifter till återförsäljaren. Dessutom innehåller appen en karta som leder dig rakt till återförsäljaren av din nästa lastbil.

Truck Finder i iTunes
Truck Finder i Google play

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Lastvagnars Dealer Locator app ger information om närmsta återförsäljare eller serviceverkstad baserat på din position. I appen finns mer än 1200 registrerade återförsäljare/verkstäder. Filtrera på specifika tjänster för att hitta närmsta återförsäljare som kan hjälpa dig när eventuella problem uppstår.

Volvo Trucks Dealer Locator i iTunes
Volvo Trucks Dealer Locator i Google play


Dynafleet

Dynafleet

Dynafleet-appen ger löpande uppdateringar om hur dina lastbilar och förare presterar – var du än befinner dig. Den gör det möjligt för dig att kartlägga  kritiska data så att du kan vidta omedelbara åtgärder för att minska kostnader och använda dina fordon på ett bättre sätt. För att kunna använda appen krävs att du har ett Dynafleet-abonnemang. Då du laddat ner appen loggar du in med ditt Dynafleet-login.
 
Dynafleet i iTunes
Dynafleet i Google Play

Volvo FH16

FH16

VI FIRAR 25 ÅR MED D16!
1987 var ett speciellt år för Volvo Lastvagnar. Då presenterade vi för första gången den avancerade och kraftfulla sexcylindriga 16-litersmotorn. Sedan dess har D16-motorn varit kärnan och stoltheten i våra produkter – från Volvo F16 till dagens Volvo FH16. Under 2012 firar vi 25 år med denna motor i och med nya Volvo FH16 750. Som en del av firandet har vi lanserat ett lastbilsspel. Utmana dig själv och andra med denna app!

FH16 game i iTunes
FH16 game i Google play


Volvo Trucks Owners' Gallery

Volvo Trucks Owners' Gallery

Appen Volvo Trucks Owners’ Gallery är ett utdrag av ägargalleriet på Loading Ramp. Med hjälp av appen hittar du bilder upplagda av lastbilsentusiaster världen över. Läs om varje lastbil och rösta på din favorit.

Volvo Trucks Owners' Gallery i iTunes
Volvo Trucks Owners' Gallery i Google play