pressreleases - Nyheter från Volvo Lastvagnar : Skånebil Lastvagnar AB
2013-09-24

Volvo Lastvagnar förlänger samarbetet med SkidskytteförbundetEtt bra ömsesidigt samarbete gör att Volvo Lastvagnar och Skidskytteförbundet fortsätter arbeta ihop under ytterligare två tävlingssäsonger.

Nytt för i år är bland annat att nya Volvo FH16 blir landslagets nya dragbil för vallatrailern.


- Volvo FH16 är bilen för den som inte vill ge avkall på vare sig prestanda eller stil, så den passar perfekt till Skidskyttelandslaget, säger Jan Strandhede, Kommunikationsansvarig på Volvo Lastvagnar i Sverige.
- Jag tycker landslaget under kommande säsong ser lovande ut och hoppas givetvis på att åkarna lyckas under vinter OS i Sochi, en medalj där hade varit otroligt roligt!

Skidskyttelandslaget har en Volvo FH16 dragbil med vallatrailer som följer de tävlande under hela säsongen. All vallning av de 450 skidparen sker i trailern, som både ökar effektiviteten i arbetet och erbjuder en bra arbetsmiljö.

Göteborg 2013-09-25

För ytterligare information kontakta: Jan Strandhede PR- & Marknadskommunikationsansvarig Sverige, tel: 031-323 37 15 e-post: jan.strandhede@volvo.com.

Björn Ferry, som utöver att vara ett av landslagets stora namn också är skogsägare, fick chansen att på hemmaplan bekanta sig med nya Volvo FH16 som timmerbil. Fotograf Patrick Trägårdh. image/pjpeg 3 MB
Björn Ferry, som utöver att vara ett av landslagets stora namn också är skogsägare, fick chansen att på hemmaplan bekanta sig med nya Volvo FH16 som timmerbil. Fotograf: Patrick Trägårdh. image/pjpeg 3,1 MB
Jan Strandhede, kommunikationsansvarig på Volvo Lastvagnar i Sverige. image/pjpeg 1,9 MB
Tillbaka

Prenumerera på Nyheter från Volvo Lastvagnar

Vill du bli kontaktad via e-post och/eller sms när Volvo Lastvagnar publicerar nyheter på den här sidan? Fyll i så fall i ditt namn, företag, e-post adress och/eller mobiltelefonnummer nedan.

  •  
  •  
  •  
  •  

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med din förfrågan.