i korthet - Volvo Action Service : Skånebil Lastvagnar AB
Volvo Action Service

Volvo Action Service

En punktering eller en trasig vindruta råkar alla ut för någon gång. Men skulle det hända din Volvolastbil är du inte utlämnad åt dig själv. När någonting oförutsett drabbar transporten ringer du bara till Volvo Action Service.

Hjälpen finns nära till hands
Volvo Action Service är Volvo Lastvagnars vägassistans som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Tack vare vårt omfattande nätverk i Europa ser vi till att lastbilen blir reparerad. Vi hjälper dig också om du får problem med släpet, påbyggnaden, kylaggregatet, frysen eller däcken.

När du behöver hjälp ringer du bara Volvo Action Service och blir kopplad till en samordnare som talar ditt språk och ger dig stöd och hjälp under den tid som reparationen tar. Vid behov får du även hjälp av en skicklig utbildad mekaniker från Volvo Action Service direkt på plats.

I Volvo Action Service ingår det här:

Vägassistans dygnet runt
Volvo Action Service har ett omfattande nätverk av återförsäljare och verkstäder som erbjuder vägassistans dygnet runt alla dagar i veckan i hela Europa.

Kunniga Volvomekaniker
Alla mekaniker får fortlöpande utbildning om nya produkter, servicemetoder och utrustning.

Finansiell hjälp
Om förarens pengar tar slut, eller om föraren drar på sig oförutsedda utgifter, kan Volvo Action Service ordna finansiell hjälp eller till och med betala förarens böter.

Översättningsservice
När föraren kontaktar Volvo Action Service får föraren tala med någon på sitt eget språk. Om föraren inte kan göra sig förstådd kan samordnaren fungera som tolk mellan föraren och polisen eller en lokal mekaniker.

Reparation av lastbil och släp
Service och reparationer av lastbilen. Vi hjälper dig dessutom om du får problem med släpet, påbyggnaden eller extrautrustningen, exempelvis bakgavellyftarna, kylaggregatet, frysen eller däcken.

Uthyrning av lastbil och släp
Om fordonet eller släpvagnen inte kan repareras i tid för att du ska klara dina åtaganden kan Volvo Action Service ordna en hyrbil och/eller ett hyrsläp.

Hemtransport av föraren
Om föraren blir tvungen att lämna fordonet på grund av haveri, sjukdom, familjeangelägenheter eller liknande kan Volvo Action Service ordna med transporten så att föraren kommer hem.

Juridisk hjälp
Om föraren skulle få problem med myndigheter kan Volvo Action Service ordna med juridisk hjälp.

VAS On Call
Som Volvokund har du tillgång till våra kvalificerade medarbetare som står redo att hjälpa dig dygnet runt. Om ett haveri skulle inträffa trycker du bara på VAS On Call-knappen i hytten, så kopplas du till en person som talar ditt språk och som är väl insatt i situationen. Volvomekanikern gör sedan sitt yttersta för att hjälpa dig att lösa problemet direkt på plats. Om det krävs en längre reparation erbjuds du ersättningsbil eller ekonomisk kompensation.