om oss - Om oss : Rejmes
Rejmekoncernen

Om oss

Om koncernen

Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar, Ford personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar.

Vi finns representerade med 23 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland.

Rejmekoncernen

Verksamheten bedrivs i huvudsak i fem rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmekoncernen.

Tage Rejmes Bil AB är moderbolag i Rejmekoncernen med huvuduppgift att förvalta de marknadsbolag i vilka koncernens rörelse bedrives samt de fastighetsbolag i vilka koncernens rörelsefastigheter administreras. Vidare svarar moderbolaget för koncernens finansförvaltning och kapitalanskaffning, datasystemens drift och utveckling samt koncerngemensamma administrativa rutiner.

Koncernchef och verkställande direktör och är Gunnar Sanderup.


Tage Rejmes i Norrköping Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo, Renault och Renault lätta transportbilar, Dacia och Dacia lätta transportbilar, Ford och Ford lätta transportbilar, service, reservdelar, Hertz-biluthyrning samt drivmedel i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.

Verkställande direktör är Mikael Larsson.
 
Tage Rejmes i Linköping Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo, Renault och Renault lätta transportbilar, Dacia och Dacia lätta transportbilar, Ford och Ford lätta transportbilar, service, reservdelar, Hertz-biluthyrning samt drivmedel i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.

Verkställande direktör är Henrik Jedberger.
 
Tage Rejmes i Örebro Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo, Renault och Renault lätta transportbilar, Dacia och Dacia lätta transportbilar, Ford och Ford lätta transportbilar, service och reservdelar i Örebro, Askersund, Hallsberg och Lindesberg. Hertz-biluthyrning samt drivmedel finns i Örebro, Askersund, Hallsberg och Lindesberg.

Verkställande direktör är Peter Andersson. 
 
Tage Rejmes Lastvagnar AB svarar för försäljning och leasing av lastvagnar och bussar samt service, reservdelar och drivmedel i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Verkställande direktör är Stefan Sandberg.
 
Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB svarar för försäljning och leasing av lastvagnar och bussar samt service, reservdelar och drivmedel i Örebro, Katrineholm och Nyköping. Service och reservdelar finns även i Askersund och Lindesberg.

Verkställande direktör är Lennart Eidvall.