om oss - Om oss : Rejmes
Rejmekoncernen

Om oss

Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar, Ford personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Vi finns representerade med 25 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland.
 
Rejmekoncernen
Verksamheten bedrivs i huvudsak i sex rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmekoncernen.
 
Tage Rejmes Bil AB är moderbolag i Rejmekoncernen med huvuduppgift att förvalta de marknadsbolag i vilka koncernens rörelse bedrives samt de fastighetsbolag i vilka koncernens rörelsefastigheter administreras.
 
Vidare svarar moderbolaget för koncernens finansförvaltning och kapitalanskaffning, datasystemens drift och utveckling samt koncerngemensamma administrativa rutiner.
Verkställande direktör är Gunnar Sanderup och koncernchef är Christer Börelius.
 
Tage Rejmes i Norrköping Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo och Renault och Renault lätta transportbilar, service, reservdelar, Hertz-biluthyrning samt drivmedel i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.
Verkställande direktör är Mikael Larsson
Tage Rejmes i Linköping Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo Renault och Renault lätta transportbilar, service, reservdelar, Hertz-biluthyrning samt drivmedel i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.
Verkställande direktör är Henrik Jedberger.
 
Tage Rejmes i Örebro Bil AB svarar för försäljning och leasing av personbilar Volvo och Renault och Renault lätta transportbilar, service och reservdelar i Örebro, Lindesberg, Askersund och Hallsberg. Hertz-biluthyrning samt drivmedel finns i Örebro, Lindesberg och Askersund.
Verkställande direktör är Peter Andersson.
 
Forema Bil AB svarar för försäljning och leasing av Ford personbilar och lätta transportfordon, service, reservdelar samt drivmedel * i Norrköping, Linköping och Örebro.
* endast i  Norrköping och Örebro 
Tf. verkställande direktör är Gunnar Sanderup.
 
Tage Rejmes Lastvagnar AB svarar för försäljning och leasing av lastvagnar och bussar samt service, reservdelar och drivmedel i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.
Verkställande direktör är Anders Nilsson.
 
Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB svarar för försäljning och leasing av lastvagnar och bussar samt service, reservdelar och drivmedel i Örebro, Katrineholm och Nyköping.
Verkställande direktör är Lennart Eidvall.